ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Πίσω έχει η αχλάδα την…ουράΛίγα λόγια πριν από την καταιγίδα
Η Καλοκαιρινή «ραστώνη» έχει ξεκινήσει για τα καλά, η κυβέρνηση με τη βοήθεια της στάσης όλων των κομμάτων ανεξαίρετα, έχει πηδήξει πολλά παλούκια, ακόμη και αυτό το τελευταίο της εξεταστικής για το 3ο μνημόνιο με το οποίο ξεπλύθηκαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και έτσι πιστεύει, όπως και οι υπόλοιποι ότι καθάρισαν και ότι  έχουν  περάσει τον κάβο και όλα μέλι γάλα!


Αμ δε! Δεν κατάλαβαν καλά. Ο λαός τους περιμένει όλους  στη στροφή, στη γωνία που λέμε. Μόλις περάσει το Καλοκαίρι και αντιμετωπίσουν οι κυβερνητικοί κυρίως, και οι άλλοι που περιμένουν στη σειρά για να πάρουν θέση, πόση είναι η απύθμενη οργή των πολιτών, τότε θα καταλάβουν για τα καλά  τι «εστί βερίκοκο».


Δεν θα μπορέσουν να σταθούν ούτε λεπτό. Θα προσπαθούν να δουν και να καταλάβουν από πού τους έρχονται τα «χαστούκια» και δεν θα βλέπουν μπροστά τους. Ότι και να σκαρφιστούν, όσα κόλπα και να κάνουν, όσο και όποιον έλεγχο να επιβάλουν στα  ΜΜΕ, θα είναι στο καναβάτσο και θα δοκιμάζουν συσωρευτικά όλα όσα έκαναν αυτά τα χρόνια όλοι τους στον πονεμένο αυτό λαό!


Και τότε να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν. !!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!