Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

“Δεν θα αποφασίζετε εσείς χάπατα!” Υπογραφή: Σουλτς, η Μαρία Αντουανέτα της ΕΕ



 
Πέταξαν τις μάσκες και μαζί τους και την αίσθηση της γελοιότητας.
Αυτό το υπόδειγμα σοσιαΛΗΣΤΗ – σοσιαλδημοκράτη – ευρωκηφήνα – προέδρου της σύναξης των ευρωκηφήνων που έχουν το θράσος να αποκαλούν “κοινοβούλιο”, προέβη σε βαρυσήμαντες δηλώσεις
(καλυφθείτε και ανοίξτε ομπρέλες):
Schulz: "The British have violated the rules. It is not the EU philosophy that the crowd can decide its fate".

Μετάφραση
Schulz: "Οι Βρετανοί παραβίασαν τους κανόνες. Δεν είναι φιλοσοφία της ΕΕ να αποφασίζει ο κόσμος την τύχη της".
The crowd. Μπλιάχ! Το πλήθος, ο όχλος, η πλέμπα.
Πως μιλάμε για “τύχη βουνό”; Μόνο που εδώ η “τύχη” αντικαθίσταται από ένα άλλο πράγμα που συνήθως στον τύπο αποτυπώνεται με τα γνωστά παπάκια.
Πιο ρεαλιστική εικόνα δίνει όμως κάποιος υπάλληλος της Deutsche Bank της οποίας παραθέτω απόσπασμα (στην ίδια δημοσίευση της δήλωσης της Αντουανέτας):
Τα σεισμικά κύματα του Brexit θα κρατήσουν χρόνια. Το να λέμε ότι οι αγορές τα έχασαν με το Brexit είναι τίποτα. Το ξέραμε όλοι ότι αργά ή γρήγορα βαδίζαμε προς το αναπόφευκτο πολιτικό ατύχημα. Δεν ήξερα αν θα είναι το Brexit, αλλά χτες στην Ισπανία άρχισε ο μεγάλος κύκλος γενικών εκλογών στις 5 μεγαλύτερες οικονομίες της ευρωζώνης (Ισπανία, Ολλανδία, Γαλλία Γερμανία και Ιταλία) τους επόμενους 18 μήνες και ας μην ξεχνάμε και τις εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβριο. Βάλτε μέσα και την κρίσιμη μεταρρύθμιση της Γερουσίας στην Ιταλία τον Οκτώβριο και θα έχετε όλες τις προδιαγραφές εξέγερσης κατά του κατεστημένου που δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς απαντήσεις ανάπτυξης για τους χαμηλά αμειβόμενους καθώς και για τα προβλήματα της παγκοσμιοποίησης και του μεταναστευτικού.

Το πιο ωραίο όμως έρχεται αμέσως μετά:

Αξίζει να παρατηρήσουμε πως μοιράστηκε η ψήφος στο δημοψήφισμα της ΜΒ όπως το επεξεργάστηκε ο Lord Ashcroft για να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Υπό όρους κοινωνικοοικονομικών ομάδων,
Ψήφισαν REMAIN (να μείνουν στην ΕΕ)
57% των AB (ανώτερη/μέση αστική τάξη – επαγγελματίες, μάνατζερς κλπ)  
49% των C1 (κατώτερη μέση τάξη – επόπτες/κληρικοί μικρο-μάνατζερς)
36% των C2 (ειδικευμένη εργατική τάξη), και
36% των DE – D (ημι ή ανειδίκευτοι) – Ε (ευκαιριακά εργαζόμενοι και συνταξιούχοι)

Άρα ας μην κοροιδευόμαστε, αυτός είναι ταξικός πόλεμος. Είτε είναι η παγκοσμιοποίηση, η μετανάστευση, η ανισότητα, η απουσία ανάπτυξης ή ο συνδυασμός όλων αυτών είναι σαφές από αυτά και άλλα κινήματα κατά του καθεστώτος ότι το στάτους κβο δεν μπορεί να υπάρξει σε μια δημοκρατία.  Στο τέλος θα έχεις αντιδράσεις. Αυτή είναι μια από τις μεγάλες αντιδράσεις και δεδομένου ότι η ανάπτυξη στη ΜΒ τελευταία πήγαινε καλά, θα ήταν παράξενο να μην υπάρξει ένταση της πίεσης αλλού όπου λείπει η ανάπτυξη.

Οπότε τι κάνουμε; (Ερώτηση προς τον Σουλτς)
Α. Καταργούμε τις τάξεις
Β. Καταργούμε την δημοκρατία
Γ. Καταργούμε τους Σουλτς
Αν το βρεις κερδίζεις το παντεσπάνι σου.

Μόνο πρόσεχε. Σ' αυτό το τεστ δεν μπορείς να κλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!