Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αλλαγή σκηνικού;;;






του Αντώνη Παπαντωνίου


 Τα πρόσφατα γεγονότα που κορυφώθηκαν με την αποκήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Λαό της Μ. Βρετανίας έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Ευρώπης συνολικά και θυμίζουν, κατά την άποψή μου, τις παραμονές του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου δια-μορφώνονταν οι Συμμαχίες για την αντιμετώπιση του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού και των Οικονο-μικών συμφερόντων που αυτός εκφράζει.
Τα τελευταία χρόνια και με εντεινόμενο ρυθμό από το 2008 παρατηρούμε μια Γερμανία να χρησιμοποιεί την δεσπόζουσα, οικονομικά, θέση την οποία κατέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να κυριαρχήσει πλήρως στα Κράτη Μέλη και μάλιστα με απώτερο σκοπό να προχωρήσει ακόμα πιο μακρυά.

Για πρώτη φορά, μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία, με πρόσχημα το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό, και με την κάλυψη βέβαια της εθελόδουλης "Ελληνικής;; Κυβέρνησης;;" ήρθε με Πολεμικά Πλοία στο υψηλής Στρατηγικής σημασίας Αιγαίο Πέλαγος και με Διοικητή Στόλου Γερμανό Ναύαρχο, με στόχο βέβαια όχι τίς βαρκούλες αλλά τον έλεγχο των Στενών και την απομόνωση του Ρωσικού Στόλου με την βοήθεια και την "ομπρέλα" του ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα εντείνει τις πιέσεις μέσω του ελέγχου των Οικονομιών όλων των Κρατών-Μελών για την πλήρη παράδοση όλων των Εξουσιών σαν ανεξάρτητων Κρατών έτσι ώστε μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης να καταργήσουν τα Έθνη-Κράτη και να δημιουργήσουν στη θέση τους ένα Υπερκράτος που να το εξουσιάζουν εκτοπίζοντας την συμμετοχή και τον έλεγχο των Πολιτών.
 
Από την χρήση της θεωρίας της "γοητείας" λοιπόν με την οποία ξεκίνησε για τον έλεγχο των Κρατών-Μελών προχώρησε στην τελική επίθεση με όλα τα μέσα (Ευρωστρατός, ενιαίο Υπουργείο Οικονομικών-Δημοσιονομικό Σύμφωνο), ότι δηλαδή είχαν σαν στόχο και επί Χίτλερ για την δημιουργία της, όπως την έλεγαν τότε, "Ενωμένης Ευρώπης"!!
Κάτω από τίς συνθήκες αυτές επόμενο και αναμενόμενο ήταν μια άλλη Μεγάλη Δύναμη που ήταν και αυτή Μέλος της "Οικογένειας" και που μέχρι εκείνη τη στιγμή σιωπούσε ενώ διαχρονικά ήταν θαλασσοκράτειρα και κορυφαία Αποικιοκρατική Δύναμη, να δηλώσει την παρουσία της με έναν έξυπνο και μη ορατό τρόπο. Καλλιέργησε την αντίδραση του Λαού την οποία και υπέθαλψε έτσι ώστε να αποχωρήσει από την "Οικογένεια" και μάλιστα δίνοντας και μάθημα Δημοκρατικής ευαισθησίας με στόχο να γίνει πόλος έλξης για τούς Λαούς στη συνέχεια της επίθεσης που σχεδιάζει.

 
Είδαμε λοιπόν ακόμα και τα Ανάκτορα να τάσσονται με την πλευρά των Πολιτών εκείνων που κατά τους Ναζί (Μέρκελ-Στάινμάγερ-Σούλτς και άλλους) είναι οι αγράμματοι, φτωχοί, τεμπέληδες κ.λ.π. Έχουμε λοιπόν φθάσει πλέον σε ένα κρίσιμο ιστορικά σημείο όπου οι εξελίξεις θα είναι, φρονούμε, ραγδαίες και καταλυτικές. Οι Λαοί στην "Οικογένεια" βρίσκονται ήδη σε αναβρασμό (Γαλλία-Ελλάδα- Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία-Φινλανδία) και έπονται και άλλοι όπως Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία!!!!.
Εκείνο λοιπόν που μένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει, τώρα πια που έχουν ελεύθερα τα χέρια τους, κλιμακούμενη δραστηριοποίηση των Επίσημων και μη Υπηρεσιών της Μ. Βρετανίας προσφέροντας μια διαφορετική έκδοση "Γοητείας"!!!
 
Όσον αφορά στην παρουσία της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα θα είναι χρήσιμο να παρακολουθήσουμε την Δημόσια παρουσία του Κυρίου Βασίλη Μαρκεζίνη ο οποίος επί πολλά χρόνια υπηρέτησε σε διάφορους Κρατικούς, Πανεπιστημιακούς και Ιδιωτικούς φορείς έχοντας μάλιστα τιμηθεί από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (Μαμά Ελισσάβετ) με τον τίτλο του Λόρδου!!!

 
ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ...

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!