Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο [Ε.ΠΑ.Μ.] διοργανώνει ομιλία - συζήτηση με θέμα: «99 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΟΙ.!!! Εμείς δεν το αντέχουμε !!! Εσύ το αντέχεις ;;;».





Η αμφισβητηση της εξουσιας είναι βασικο προσον, για να εχουμε ιδεες και προοδο, σαν λαος και κατ'επεκταση σαν χωρα.!!
Είναι ακομα πιο βασικο να παραμεινουμε ανοιχτομυαλοι, και να μην υπακουμε τυφλα σε καμμια «εξουσια», ειδικα σε αυτή που βλεπει τον λαο ως υπηκοους, και τους θελει υπακουους, και με σκυμμενο το κεφαλι.!!
Κανεις λαος που ηταν υπακουος-δουλος σε τετοια εξουσια, δεν εκανε καμμια απολυτως προοδο.! Εξαλλου αυτό ακριβως μας διδασκει η ιστορια.!!


Ένας...αιώνας...επίσημης υποδούλωσης και με την...βούλα.

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων
αυτό που συνέβη είναι ότι η ελληνική πολιτεία έπαψε να υφίσταται ως συγκροτημένο κράτος με βάση τα προβλεπόμενα του διεθνούς δικαίου.

Πιο συγκεκριμένα:
- Η ίδια η έννοια του δημοσίου συμφέροντος καταργήθηκε. Το κράτος δεν είναι πλέον εγγυητής, ή φορέας του δημοσίου συμφέροντος, αλλά μηχανισμός τήρησης και επιβολής των δεσμεύσεων και αποφάσεων ξένων "θεσμών". Και μάλιστα υπό ιδιωτική εποπτεία. Την εποπτεία μιας ανεξάρτητης αρχής με ιδιώτες στελέχη από την αγορά, φυσικά υπό καθεστώς ασυλίας, η οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο της πρώην δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερα της δημοσιονομικής.

- Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της συνταγματικής έννομης τάξης και του εθνικού δικαίου της χώρας με το δίκαιο σκοπιμότητας των δανειστών και των "θεσμών" τους. Το δίκαιο σκοπιμότητας είναι εκείνο που εφαρμόζεται σε χώρες υπό κατοχή με σκοπό να δοθεί το ελεύθερο στους κατακτητές να κάνουν ό,τι θέλουν.

- Δεν υπάρχουν πλέον αναγνωρισμένα δικαιώματα στους έλληνες πολίτες. Ακόμη και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία τελεί πλέον υπό την αίρεση της σκοπιμότητας των δανειστών και των "θεσμών". Δεν υπάρχει πλέον δικαστήριο που μπορεί να προστατεύσει τον έλληνα πολίτη, γιατί πολύ απλά προέχει το συμφέρον των δανειστών και των τραπεζών. Η ελληνική δικαιοσύνη καταργήθηκε οριστικά και μετατράπηκε επίσημα σε σύστημα προστασίας του δικαίου σκοπιμότητας των "θεσμών".

- Δεν υφίσταται πλέον εδαφική επικράτεια. Με το υπερταμείο "αποκρατικοποιήσεων" όχι μόνο ξεπουλιέται ολοκληρωτικά η δημόσια περιουσία, αλλά αποκτούν δικαιώματα επιφανείας επί της εδαφικής επικράτειας της Ελλάδας οι "επενδυτές". Όπως προβλέπει άλλωστε ο ήδη ψηφισμένος νόμος 3986/1-7-2011 (Κεφάλαιο Τρίτο), που τώρα ενεργοποιείται. Δια του δικαιώματος επιφανείας ο "επενδυτής" αποκτά δικαιώματα στα χωρικά ύδατα της χώρας, την ακτογραμμή, τον εναέριο χώρο, ακόμη και στην οριοθέτηση μέρους της εδαφικής επικράτειας. Ανάλογα με την "επένδυση" και το συμφέρον του. Αρκεί μια υπουργική απόφαση. Και φυσικά η σύμφωνη γνώμη των "θεσμών".

Το «Δικαίωμα Επιφανείας» ήταν ο κύριος εκφραστής ιδιοκτησιακού καθεστώτος κατά τον Μεσαίωνα, στον οποίο δεν υφίστατο η ατομική ιδιοκτησία των πολιτών μιας και δεν υπήρχαν πολίτες.

«Δικαίωμα Επιφανείας» + «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» + «Νέο Ταμείο Κρατικοποιήσεων» = ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ !!!

Τα γνωρίζεις ;;;

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο [Ε.ΠΑ.Μ.] διοργανώνει
ομιλία - συζήτηση με θέμα:

«99 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΟΙ.!!!
Εμείς δεν το αντέχουμε !!!
Εσύ το αντέχεις ;;;».

Ομιλητές :
Δημήτρης Καζάκης Οικονομολόγος – Αναλυτής  Γενικός Γραμματέας Ε.ΠΑ.Μ.

Δημήτρης Καρούσος, Οικονομολόγος --Μέλος Ε.ΠΑ.Μ.

ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 15 ιουνίου 2016 - 7μ.μ.
Δημαρχείο Κερατσινίου
Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης»
Μ.Ασίας 24 – Κερατσίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!