Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δεν τους νοιαζει τιποτα, αυτοι ειτε λιστα γαμου τους δωσεις, ειτε τα ψωνια του Σ/Μ να τους δωσεις το ιδιο είναι γιαυτους, θα πουνε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".!! Αμφιβαλει κανεις?


Γελαμε με καποιες αστειες κουβεντες συζητησεις, για το τι άλλο θαπρεπε να κανουνε οι πολιτικοι που ξεπουλανε τη χωρα, γελαμε με τα μπινελικια που ριχνει ο καθενας πλεον στους πολιτικους, γελαμε με τις εικονιτσες του Αρκα και του κάθε Αρκα.!

Ωραια όλα αυτά, αλλα τα πραγματα πλεον επιβαλουν να παρουμε επιτελους θεση, να υψωσουμε αναστημα καποια στιγμη, να δουμε επιτελους την πραγματικοτητα.!

Δεν μπορει να μας αρεσουν τοσο τα μνημονια,  να μας αρεσει τοσο το ξεπουλημενο και δοσιλογικο πολιτικο προσωπικο της χωρας, δεν μπορει να μας ααρεσει που κανουν ο,τι θελουν κυριολεκτικα κιεμεις να καθομαστε και να τους βλεπουμε να ξεπουλανε τη χωρα, απλα και μονο γιατι ετσι γουσταρουνε, ποιος τους εμποδιζει να το κανουνε αλλωστε?
Σηκωσε κανεις μας αναστημα? Ποιος τσατιστηκε που ψηφιζουν ο,τι σκατα τους δωσουνε,  αυτοι ειτε λιστα γαμου τους δωσεις, ειτε τα ψωνια του Σ/Μ να τους δωσεις το ιδιο είναι γιαυτους, θα πουνε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".!! Αμφιβαλει κανεις?
Ολα αυτα γινονται με τη δικη μας ανοχη..!!

Τελικα τι γουσταρουμε, να εχουμε τους πιο διεθφαρμενους πολιτικους από καταβολης πολιτικης, και μαλιστα να βαζουνε φορους σε ο,τι βρουνε-τους πουνε-τους σφυριξουνε- λιγη σημασια εχει,  ή να εχουμε το δικο μας νομισμα, με ένα εντελως άλλο πολιτικο  προσωπικο, με ένα εντελως άλλο Συνταγμα, όπως ακριβως το θελουμε, με έναν πολιτικο όπως ακριβως τον θελουμε, εισαι σωστος; προχωρα, εκανες λαθος; ελα εδώ, ελεγχος, γιατι τοκανε αυτο; εισαι ανικανος;  Αλλα μας ελεγες και τωρα αλλα κάνεις.!!! Αν δεν μας αρεσει κατι να γινεται δημοψηφισμα, κλπ κλπ.!  ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!! Που είναι το δυσκολο;

Το δυσκολο είναι οτι πρωτα απολα πρεπει να σκεφτουμε, τι θελουμε γιαυτον τον τοπο, για εμας και τα παιδια μας. Μνημονια με παρανομους ανηθικους αντισυνταγματικους  κλπ φορους μεχρι τελικης πτωσεως ο,τι κιαν συνεπαγεται αυτό, ή μια χωρα που θα διοικειται ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ  ΔΙΑΟΛΕ..!!!
ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ;
ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!