Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τώρα όλα στο σφυρί! – Στο καφενείον «Η Ελλάς» περάστε κόσμε…(Εσείς στη γωνία, κύριε, με το σαρίκι, τι θα επιθυμούσατε; Άκουσα καλά; Θέλετε τη Ρόδο; Εννοείτε προφανώς τα ακίνητα της Ρόδου. Επιμένετε για ολόκληρη τη Ρόδο; Όχι, κύριε, ολόκληρη η Ρόδος δεν ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας ικανοποιήσουμε. Βλέπετε κάπου πρέπει να μένουν και οι Ιθαγενείς.)



Στο καφενείον «Η ΕΛΛΑΣ» ο σαλτιπάγκος

πουλά τα νούμερα φτηνά
δραχμή τα ακροβατικά
οι αλυσίδες δωρεάν
το πήδημα θανάτου δυο δραχμές
χωρίς σκοινιά, περάστε κόσμε.

Κ.Χ Μύρης



Δια χειρός Αλιθέρση



Ό,τι πάρεις δυο ευρώ! Ξεπουλάμε! Εδώ το καλό ξεπούλημα! Μη στριμώχνεστε. Ένας-ένας, όλοι θα πάρετε! Έχουμε πράμα για όλα τα γούστα!

Όχι, κυρίες και κύριοι, δεν είσαστε στη Λαϊκή της γειτονιάς, στο ΤΑΙΠΕΔ είσαστε!

Έχουμε ό,τι θελήσετε! Πουλάμε υπουργεία, πουλάμε και βουνά! Όποιος θέλει έχουμε και λίμνες και μαρίνες και γήπεδα κλειστά και ανοιχτά και χιονοδρομικά έχουμε. Και ΔΕΗ έχουμε. ΟΤΕ δεν έχουμε, τον πουλήσαμε προ πολλού! Ούτε αεροδρόμια έχουμε! Και τι τα θέλουμε;


ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουμε! Έχουμε και παραθαλάσσια, έχουμε τις καλύτερες αμμουδιές. Και λιμάνια έχουμε! Πολλά λιμάνια! Όλα στην υπηρεσία για τη σωτηρία της Πατρίδας! Προλάβετε!
Ποιος θα πάρει το καλύτερο λιμάνι;

Όχι, κύριε, δυστυχώς, δεν προλάβατε. Του Πειραιά το δώσαμε! Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν! Όχι, δεν θαρθούν οι Κινέζοι στα κάτεργα! Κινέζους έχουμε εδώ!

Πάρτε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την πύλη των Βαλκανίων.

Τι είπατε; Δεν σας αρέσει; Ξέρετε πόσες προσφορές έχουμε από οίκους των Σκοπίων ειδικά για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Δεν θα ήταν μια πολύ ωραία πρωτοτυπία να γίνει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σκοπιανών συμφερόντων; Δεν θα έχει πολύ γούστο; Τι σημασία έχει, αν τους παραμυθιάζαμε τους ιθαγενείς τόσα χρόνια!

Επιμένετε ότι μόνο του Πειραιά θέλετε; Δυστυχώς, τότε δεν μπορούμε να σας βολέψουμε από λιμάνια.



Πάρτε όμως κάτι άλλο. Μήπως σας κάνει η ΔΕΗ; Μέχρι στιγμής η καλύτερη προσφορά για τη ΔΕΗ προέρχεται από την Τανγκανίκα. Σκεφτείτε το, κύριε, δεν έχετε πολύ χρόνο.

Σας παρακαλώ, ελάτε πιο μπροστά, για να χωρέσουν όλοι στην αίθουσα και κάντε λίγη ησυχία. Όλοι θα πάρετε!

Εσείς ,κυρία μου, φαίνεστε βιαστική. Σε τι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε; Θέλετε κινητό ή ακίνητο; Έχουμε και ιπτάμενα! Μόλις προλαβαίνετε τα δύο τελευταία τζάμπο που μας έμειναν.

Μήπως θέλετε τα παιγνιομηχανήματα του ΟΠΑΠ; 35 χιλιάδες θα στηθούν σ’ όλη τη Χώρα. Μεγάλη

επιτυχία για τους επενδυτές και τύχη για τους Έλληνες, μιας και οι δουλειές σήμερα είναι περιορισμένες. Θα παίζουν στον κουλοχέρη οι Έλληνες! Όχι λάθος. Θα παίζουν στα παιγνιομηχανήματα

Εγώ, κυρία μου, επειδή σας συμπάθησα, θα σας πρότεινα να πάρετε την Εγνατία Οδό. 670 ολόκληρα χιλιόμετρα! Ξέρετε πόσο την πλήρωσαν αυτήν

οι ιθαγενείς μαμελούκοι, για να τη φτιάξουν; Πάρτε την σε τιμή ευκαιρίας, στο 1/10 του κόστους να φύγει να μην μας μείνει stock.

Μπορείτε σε κάθε δέκα χιλιόμετρα να βάζετε διόδια. Ήτοι θα έχετε στην κατοχή σας εξήντα επτά συναπτά διόδια! Εξήντα επτά μηχανές που θα κόβουν τζάμπα χρήμα. Όλες οι νταλίκες της Ευρώπης και τα τζιπ απ’ αυτήν περνούν. Σε τρείς μήνες θα κάνετε απόσβεση!

Μην το σκέφτεστε κυρία μου. Πότε θα βρείτε άλλη φορά τέτοια Εγνατία;

Οφείλω να σας πληροφορήσω ότι μέχρι στιγμής έχουμε δυο

σημαντικές προσφορές. Της Cosco greece-kinas, για να της έρθει κουστούμι με το Λιμάνι, και ενός Αλβανού μεγιστάνα, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Σήμερα δεν υπάρχουν σύνορα, κυρία μου, και μην σας φαίνεται ότι πρωτοτυπούμε. Ένας αλβανικός δρόμος στην Ελλάδα! Τι πιο λογικό!

Σήμερα στην Ελλάδα της Ευρώπης πληρώνεις και παίρνεις

ό,τι θέλεις!
Ναι, φυσικά, διερμηνεύω τη σκέψη σας και συμφωνώ μαζί σας πόσο άμυαλοι, αφελείς και αιθεροβάμονες ήταν όλοι αυτοί που πολεμούσαν και σκοτώνονταν για τα… πάτρια εδάφη! Άκου πάτρια εδάφη! Για τέτοια αναχρονιστικά πράγματα θα συζητάμε τώρα; Η ιστορία όμως δεν γυρίζει πίσω, κυρία μου!

Καταλαβαίνω και τη βιασύνη σας, μην ενοχλείστε. Αφήστε μας την παραγγελία σας και θα σας τα στείλουμε στο σπίτι όλα σε πακέτο.




Εσείς στη γωνία, κύριε, με το σαρίκι, τι θα επιθυμούσατε; Άκουσα καλά; Θέλετε τη Ρόδο; Εννοείτε προφανώς τα ακίνητα της Ρόδου. Επιμένετε για ολόκληρη τη Ρόδο; Όχι, κύριε, ολόκληρη η Ρόδος δεν ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας ικανοποιήσουμε. Βλέπετε κάπου πρέπει να μένουν και οι Ιθαγενείς.

Μόνο που πέρασε η ώρα. Σε λίγο θα κλείσουμε. Να είστε λίγο σύντομοι παρακαλώ.


Ναι, άκουσα καλά; Εσείς στην προτελευταία θέση είπατε ότι θέλετε δύο κομμάτια; Εννοείται ότι θα είναι παραθαλάσσια. Είπατε Κέρκυρα και Πελοπόννησο; Σας αρέσει η Ζαχάρω; Ωραία, έχετε και ένα ακίνητο μπόνους. Το θέλετε στο Βελιγράδι, στο Λονδίνο, ή στη Νέα Υόρκη; Συγχαρητήρια! Θα σας τα στείλουμε μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής στην εθνική προσπάθεια ανόρθωσης και σωτηρίας της πατρίδας! Διευκρινίστε μας μόνο: Έξη χιλιάδες στρέμματα, καλά είναι;

Και ένα τελευταίο για σήμερα. Ναι, κύριε, εσείς. Από πού είστε, αν επιτρέπετε; Καζακστάν; Πολύ ωραία! Θα παντρέψουμε τους πολιτισμούς μας λοιπόν! Τι θα επιθυμούσατε; Τη Χαλκιδική ολόκληρη; Δεν γίνεται, το είπαμε και πιο μπροστά, κάπου πρέπει να μείνουν και οι ιθαγενείς. Θα τους χρειαστείτε εξάλλου! Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ πρόθυμοι και υπάκουοι! Επειδή κλείνουμε τώρα, σκεφτείτε το. Δείτε και τις άλλες μας

προσφορές. Μήπως σας κάνει η Εταιρία Ύδρευσης της Αθήνας;

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που προσήλθατε σήμερα στο Παζάρι-ΤΑΙΠΕΔ και μας προτιμήσατε.

Πριν κλείσουμε, σας κάνουμε για μια ακόμη φορά γνωστό ότι με τις αγορές σας βοηθάτε την ανόρθωση της οικονομίας και φυσικά τη σωτηρία της πατρίδας μας, της ηρωικής Ελλάδας! Οι γαλαντόμοι δανειστές μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την όλη εξέλιξη, καθώς και οι τράπεζές μας, που εισπράττουν τα έσοδα των πωλήσεων του Ταμείου μας!

Προσεχώς θα έχουμε στη διάθεσή μας, για να σας τα προσφέρουμε, κάποια εξαιρετικά, μοναδικά θα έλεγα κομμάτια. Ενδεικτικά: Το Λυκαβηττό, τον Εθνικό Κήπο, την

Ακρόπολη, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Μέγαρο Μαξίμου και άλλα. Λίγη υπομονή χρειάζεται…



Ήδη, για πολλά απ’ αυτά σάς ανακοινώνω ότι υπάρχει λίστα ενδιαφερομένων! Ήδη, οίκοι των εξ ανατολών γειτόνων και συμμάχων μας έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον!

Να σας ενημερώσω επίσης ότι το Παζάρι μας είναι ανοιχτό κάθε μέρα, και τις Κυριακές. Μπορείτε όμως να κάνετε τις αγορές σας και από το σπίτι ηλεκτρονικά. Όλα τα έχουμε κρεμασμένα στο τσιγκέλι της ιστοσελίδας μας. Μέλημά μας η διαφάνεια.

Να σας υπενθυμίσουμε τέλος ότι όλα τα ακίνητά μας είναι απαλλαγμένα από τον ακινητοκτόνο ΕΝΦΙΑ, που αυτός φυσικά αφορά μόνο τους ιθαγενείς.

Και, αν βέβαια το κόμμα που πανάξια σήμερα κυβερνά, ο ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά έλεγε τα παρακάτω μη δίνετε σημασία. Τα έλεγε για κατανάλωση μεταξύ των ιθαγενών. Τώρα, ως κυβέρνηση, ασχολείται με τα συμφέροντα των μη ιθαγενών!

Εμείς σας τα παραθέτουμε απλώς, για να γελάσετε!

Γελάστε όσο θέλετε λοιπόν! Το γέλιο μόνο καλό κάνει!

O ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκρατικοποιήσεις






 «Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι όσο κλείνει συμφωνίες για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τις βαφτίζει «επενδύσεις», η ελληνική οικονομία καταρρέει από τη μνημονιακή πολιτική και η κοινωνία υποφέρει από την ανεργία και τη φτώχεια.

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του κ. Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στην Κίνα και τις γενικότερες θέσεις της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το μοναδικό σχέδιο που έχουν για τη χώρα, είναι να τη μετατρέψουν σε μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη, «παράδεισο» για το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό κεφάλαιο και «κόλαση» για τους εργαζομένους και την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Υπό το πρίσμα αυτό, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «το ξεπούλημα των στρατηγικών εργαλείων για την ανάπτυξη και των δημόσιων αγαθών, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η διάλυση του κοινωνικού κράτους και οι μισθοί πείνας όχι μόνο δεν συνιστούν στρατηγική για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την οικονομική της ανασυγκρότηση, αλλά μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια τριτοκοσμική χώρα».

Μαΐου19/ 2013

Εδώ βέβαια είναι απαραίτητη η βοήθεια του Βικιλεξικού:

απατεώνας αρσενικό (θηλυκό: απατεώνισσα)

·                     το πρόσωπο που ξεγελάει κι εξαπατά συστηματικά τους άλλους για δικό του όφελος, με το να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη, την καλή διάθεση που δείχνουν ή την αφέλειά τους.

Ας τους… δοξάσουμε!


ΥΓ. Μια ερώτηση σ΄ όλους τους μνημονιακούς βουλευτές, ασχέτως με το πόσα μνημόνια έχει ψηφίσει ο καθένας. Πότε ο ελληνικός λαός σάς εξουσιοδότησε να ξεπουλήστε την περιουσία του, τον πλούτο της Πατρίδας μας, τις υποδομές της, τη ραχοκοκαλιά της, ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα; Πότε σάς είπε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός ότι θέλει να γίνει ξένος στον τόπο του;

Αν κάποιοι τώρα θεωρούν ότι δεν πρόκειται για έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, ο γράφων σαν τέτοιο το θεωρεί και παρουσιάζει ένα μικρό μέρος από τα κομμάτια της πατρίδας μας, που εκποιούν από κοινού και με πλήρη σύμπνοια κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση. Αν θέλετε να τα δείτε όλα, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ. http://www.hradf.com/el
 Πριν δείτε όμως αυτές τις εικόνες του ΤΑΙΠΕΔ, θα σας έκανε πιστεύω καλό, αν ακούγατε το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου «Τούμπου-τούμπου ζα» που γράφτηκε σχεδόν πέντε δεκαετίες πίσω και που ερμηνεύει ο Παύλος Σιδηρόπουλος, το οποίο και περιγράφει γλαφυρά τη σημερινή κατάσταση. Ισως βοηθήσει στην ηρεμία σας!

Για καλό και για κακό όμως, έχετε και κάποιο δυνατό ηρεμιστικό δίπλα σας.

faretra.info


Η συνέχεια, αν αντέχετε, στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!