Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Γκάλοπ: "Τι χρώμα θηλιά θέλετε να μας φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας;"

 
Μήπως ξέρετε σε πόσες αποχρώσεις βγαίνει η θηλιά; Το λέω εξ αιτίας αυτού του άρθρου.

Κάνουν γκάλοπ "Τι χρώμα γραβάτα θέλετε να φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας". Ζήλεψα, θέλω κι εγώ δημοσκόπηση. Τι δηλαδή; Μόνο οι άλλοι θα λένε ανέκδοτα;

Θα κάνω γκάλοπ "Τι χρώμα θηλιά θέλετε να μας φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας;" Θα μου πουν κάποιοι "αυτός πρέπει να φορέσει τη θηλιά". Ναι, αλλά θα τη βάλουν σε μας. Τι άλλο θα μας βάλουν και που, το γνωρίζουμε: Φόρους στα πάντα, μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις, περικοπές σε όλα τα απαραίτητα, απολύσεις σε δημόσιο - ιδιωτικό τομέα κοκ.

Αφού θα μας κρεμάσουν που θα μας γδάρουν, να είμαστε μέσα στη μόδα. Μην πει κανείς "θηλιά να 'ναι κι ότι να 'ναι" γιατί άλλο η πορτοκαλί θηλιά, άλλο η μπλε. Ποια η διαφορά; Η απόχρωση, που θα πάρει ο κρεμασμένος. Να μην ταιριάζει το πρόσωπο με το σχοινί; Θα μας πουν "κιτς". Η γραβάτα ταιριάζει με το πουκάμισο, αλλά η θηλιά; Με τα μάτια, τα μαλλιά (όσα μείνουν με αυτά που ακούμε) το δέρμα, αφού θα μας τα πάρουν όλα τα υπόλοιπα, ως και τα ρούχα. Με το νέο Μνημόνιο θα μείνουμε εκτός από νηστικοί και ξεβράκωτοι. Άντε μετά παπά να δω τι καλό θα βρεις να πεις για το Μνημόνιο, όταν θα κυκλοφορούμε τσίτσιδοι.

Μ αρέσει που λένε, ότι ο Τσίπρας είναι χαρούμενος. Γιατί να μην είναι, αφού εμάς θα ανασκολοπίσουν, εμείς θα βογκάμε. Αν μας ανασκολοπίσουν τι γίνεται; Κοιτάξτε, αυτό μπορεί να το διαπραγματευτεί μια "αριστερή" κυβέρνηση σαν το ΣΥΡΙΖΑ. Να ζητήσει να μας κρεμάσουν, αντί να μας παλουκώσουν. "Μεγάλη επιτυχία". Αν είναι "σκληροί διαπραγματευτές", όπως ήταν μέχρι τώρα, πιστεύω πως θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση: Θα μας γδάρουν πρώτα, για να μας κρεμάσουν στη συνέχεια. Το γδάρσιμο θα είναι "προαπαιτούμενο". Μην τρομάζεις καλέ μου ψηφοφόρε. Αφού χαίρονται όλοι. Έρχεται η "Ανάσταση". Μόνο που εσύ είσαι το "πρόβατο". Σκέψου και τα καημένα τα αμνοερίφια. Παίρνουμε το μαλλί τους, τα σκοτώνουμε, τα πουλάμε και τα τρώμε. Ότι περίπου κάνουν οι δανειστές σε μας, εκτός του ταΐσματος. Οι τοκογλύφοι δεν μας ταΐζουν. Το κουτόχορτο δεν είναι βρώσιμο.

Θα βάλει γραβάτα ο Αλέξης, όταν κουρευτεί το χρέος. Είναι δέσμευση σαν τις προηγούμενες, τις προεκλογικές, ή το λέει αλήθεια; Γιατί αν το εννοεί, σημαίνει ότι έχει αλλεργία στις γραβάτες και θα φορέσει γραβάτα, όταν εγώ ανακηρυχτώ Πάπας Ρώμης. Αν όμως είναι σαν τις προγραμματικές του δηλώσεις, σημαίνει πως αγόρασε ήδη μερικές ντουζίνες. Αλέξη, βρες κάμποσες να ταιριάζουν με το χρώμα του αυγού. Αν κυκλοφορήσεις έξω χωρίς πραιτοριανούς, θα καταλάβεις γιατί. Με το γιαούρτι ταιριάζει η μαύρη πάντως. Σαν τα χάλια της Οικονομίας και της Κυβέρνησης.

Να βάλεις μια που θα έχει σύνθημα. "Η Ελπίδα ήρθε, αλλά έφυγε βιαστικά". "Εμείς βαράμε τα νταούλια κι αγορές μας χορεύουν στο ταψί" κι άλλα τέτοια "αντιστασιακά". Τελικά το γκάλοπ αυτό έχει συμμετοχή. Όχι σαν τα άλλα που βρίζουν όλα τα κόμματα. Άμα έχεις χιούμορ το εκτιμά ο κόσμος. Είναι βέβαια κι η φαντασίωση που παίζει ρόλο. Φανταζόμαστε πως τη γραβάτα όλων αυτών που μας δουλεύουν, τη σφίγγουμε εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!