Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Εμπρός! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Εθνική απελευθέρωση!

WSJ: Έρχονται νέα μέτρα λιτότητας αν η Αθήνα δεν πιάσει τους στόχους - Media
 
Σχόλιο:

 Η εφημεριδα Wall Street Journal δεν μας λέει κάτι καινούργιο. Απλά και αυτή παίζει το παιχνίδι της για  να σπρώξει την κυβέρνηση όσο ποιο γρήγορα γίνεται στην εφαρμογή των μέτρων που δήθεν διαπραγματεύεται.

 Ο σκοπός είναι ο "κοσμάκης" να πιστέψει για  μια φορά ακόμηότι γίνεται  σκληρή διαπραγμάτευση για να δικαιολόγήσει τα αδικαιολόγητα, αφού όλα τα μέτρα έχουν ψηφιστεί στο 3ο Μνημόνιο. 

Μάλιστα η "καλή" εφημερίδα, επικαλείται και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας!! Και εδώ τώρα τι να πεις; Ακόμη νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν αυτό το παιχνιδάκι. Σε μια χώρα φτωχοποιημένη στο σύνολό της, μιλάνε για ενδεχόμενο χρεοκοπίας!!! 


Αλλά βέβαια βρίσκουν και κάνουν. Αφού ακόμα υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν αυτά τα ανεκδοτα και που εξακολουθούν να ελπίζουν σε αντιστροφή του κλίματος και μάλιστα από αυτούς που έχουν την ευθύνη της κατάντιας της χώρας, τότε καλά κάνουν και μας μοστράρουν ακόμα τις φατσούλες του Αλέξη  από τη μιά και του Κούλη από την άλλη. Και μετά ζητάμε και τα ρέστα.! 

Όμως υπάρχουν και οι άλλοι Έλληνες, αυτοί που πιστεύουν ότι μοναδικός δρόμος σωτρίας είναι να βγει η χώρα απο το λάκκο των λεόντων, από ην ΕΕ και την ΟΝΕ και με το δικό της εθνικό νόμισμα να προχωρήσει γρήγορα στην παραγωγική ανασυγκρότηση, με μια Πατριωτική κυβέρνηση και με ηγεσία που της αξίζει!

Εμπορός λοιπόν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ στην εθνική απελευθέρωση !

Wall Street Journal

Νέα μέτρα λιτότητας -πέρα από εκείνα που είναι ήδη προγραμματισμένα- εξετάζουν οι δανειστές σε περίπτωση που η Αθήνα δεν πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, αναφέρει η Wall Street Journal.

Τα νέα μέτρα αποτελούν στην ουσία μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο που απειλεί εκ νέου την Ελλάδα με χρεοκοπία.

Σύμφωνα με αξιωματούχους που εμπλέκονται στις συνομιλίες, που επικαλείται η Wall Street Journal, η πρόταση περιλαμβάνει μέτρα έως και 3 δισ. ευρώ, εκτός από το πακέτο 5 δισ. ευρώ σε φόρους και περικοπές δαπανών που έχει ήδη συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Τα νέα μέτρα θα ληφθούν σε περίπτωση που η Αθήνα δεν πιάσει τους στόχους για το πλεόνασμα των επόμενων ετών, οι οποίοι διαμορφώθηκαν στη συμφωνία του καλοκαιριού, τονίζουν οι αξιωματούχοι.

Τα νέα μέτρα θα μπορέσουν να υπερκεράσουν τις διαφορές μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ σχετικά με τον δημοσιονομικό προϋπολογισμό της Ελλάδας, γράφει η Wall Street Journal.

«Η διαφωνία έχει παραλύσει τις συζητήσεις για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσει ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας από το ΔΝΤ και να ξεκλειδώσει τα κεφάλαια από την Ευρώπη» γράφει χαρακτηριστικά η WSJ.

Χωρίς δισεκατομμύρια ευρώ, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με χρεοκοπία τον Ιούλιο, όταν και λήγουν ομόλογα πολλών δισ. ευρώ. Οι πολύμηνες συζητήσεις χωρίς συμφωνία έχουν προκαλέσει ένα νέο «ελληνικό δράμα» αυτό το καλοκαίρι, αναβιώνοντας τους φόβους ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, καταλήγει το δημοσίευμα.
 
 
 http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!