Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Δ. Καζάκης και Δ. Καρούσος "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" του e-roi.gr - ‎‎Παρασκευή, ‎18 ‎Μαρτίου ‎2016. (για οποιον θελει να μαθει την ΑΛΗΘΕΙΑ...)

5:15 Πρώτη Ανακεφαλαιοποίηση, άνοιξη 2013 έγινε με σχέδιο της Βlack Rock, αυτή που έρχεται να αγοράσει τώρα τα κόκκινα δάνεια! Σύμφωνα με το σχέδιο λοιπόν δόθηκαν 40 ΔΙΣ ! Ρευστό . Αμεσα πήραν 25 δις οι 4 τράπεζες, έμμεσα 14,7 δις. Ηταν λεφτά που πήραν οι μικρότερες τράπεζες που όμως τελικά κατέληξαν στις 4 μεγάλες ! Ηταν λεφτά που δανειστήκαμε μέσω των μνημονίων. Αυτά πληρώνουμε τώρα. Δέν πήραμε όμως έλεγχο των τραπεζών. Παγκόσμια πρωτοτυπία! Υπήρχε όρος για αυτό.  
 
10:50 Δεύτερη Ανακεφαλαιοποίηση άνοιξη 2014 . Το ΤΧΣ παραιτείται των δικαιωμάτων του, να μήν μπορεί να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, για να αφήσει δήθεν χώρο στους ξένους επενδυτές. Με αυτό τον τρόπο, με τα νέα λεφτά που μπήκαν στις τράπεζες έπεσε το ποσοστό του Δημοσίου που είχε βάλει τα λεφτά την προηγούμενη φορά. Ταυτόχρονα έγινε έκπτωση στις τιμές των μετοχών 50%.και 80% Αλλα το δημόσιο δέν μπορούσε να αγοράσει! Είχε βάλει μόνο τα λεφτά για τις πρώτες τις ακριβές. Και ήρθαν οι ξένοι να αγοράσουν. Ετσι το ποσοστό του δημοσίου απο το 84% έπεσε κατακόρυφα. πχ απο το 95% στο 35% στην Eurobank. Ο μηχανισμός υποδούλωσης των κρατών βασίζεται σε δύο πυλώνες. Ο ένας είναι η υποτιμητική κερδοσκοπία μέσω του χρηματιστηρίου και ο δεύτερος πυλώνας υποδούλωσης είναι η δημιουργία μή βιώσιμων χρεών! Τα 40 δίς είναι ταμείο των τραπεζών άσχετα με την αξία των μετοχών. Με υποτίμηση λοιπόν βάλανε χέρι στο ταμείο και την περιουσία των τραπεζών.  
 
24:00 Στην τρίτη Ανακεφαλαιοποίηση, με 8 δις τα funds αγόρασαν το σύνολο του πλούτου όλων των τραπεζών, δάνεια , περιουσίας, γής που έχει αξία 350 δις. Μάλιστα σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει το CNBC είχε γράψει: "The 400 billion rip of " η κλεψιά των 400 δις που έγινε στην Ελλάδα. Με αυτά τα 8 δις, αγόρασαν και τα χρήματα του ΤΧΣ που είχαμε δώσει ως κράτος στην πρώτη ανακεφαλαιοποίηση. Πρίν να γίνει αυτή η τελευταία έπεσαν πάλι για άλλη μια φορά, εντελώς τυχαία, οι τιμές των μετοχών των τραπεζών μέσα σε 20 μέρες: 77% Πειραιώς, 42% Εθνική , 50% Αλφα, και 50 Eurobank και αμέσως μετά έγινε η ανακεφαλαιοποίηση....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!