ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Είναι πλέον ντροπή για μία πολιτισμένη χώρα να είναι μέλος αυτής της ΕΕ



 


«Η δημοκρατία, η ελευθερία και το κράτος δικαίου …… για μας, αυτές οι λέξεις δεν αξίζουν πλέον απολύτως τίποτα» (πηγή). Αυτά ήταν τα λόγια του προέδρου της Τουρκίας, όταν οι 28 ηγέτες της ΕΕ υπέγραφαν τη συμφωνία με τη χώρα του, όσον αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού, παρέχοντας της μία σειρά διευκολύνσεων – σύμφωνα με δημοσιογράφο που συμπέρανε ότι, η Ευρώπη πούλησε την ψυχή της. 

Λίγες ημέρες αργότερα ο Τούρκος χαρακτήρισε υποτιμητικά ως υποκριτές τους Ευρωπαίους πολιτικούς, σε σχέση με το θέμα του πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας (πηγή) – χωρίς δυστυχώς να ακολουθήσει καμία διαμαρτυρία εκ μέρους τους. 

Με βάση αυτές τις αναφορές του, κυρίως όμως με κριτήριο τη συμφωνία που υπέγραψε η ΕΕ με ένα άκρως δικτατορικό καθεστώς, το οποίο δεν σέβεται ούτε στο ελάχιστο τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, έχουμε την άποψη πως είναι πλέον ντροπή για μία πολιτισμένη χώρα να είναι μέλος αυτής της ΕΕ – έτσι όπως την κατάντησαν δηλαδή οι σημερινοί πολιτικοί της, υπηρέτες του τραπεζικού κτήνους, των Η.Π.Α. και της παγκόσμιας ελίτ.

Το ίδιο είχαμε ουσιαστικά συμπεράνει και στο παρελθόν, όσον αφορά την Ευρωζώνη, με κριτήριο κυρίως τη δολοφονία της Ελλάδας – κάτι που συνέβη επίσης με την Κύπρο, με την Πορτογαλία, με την Ιρλανδία κοκ., όπου όμως ο «δήμιος» είχε κυρίως τη μορφή της ΕΚΤ (άρθρο).

Ως εκ τούτου, το καλύτερο που έχει να κάνει μία χώρα είναι να δρομολογήσει το διαζύγιο της με τις δύο αυτές οργανώσεις της γερμανικής πια Ευρώπης –  η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ιδρυτικές της αρχές, από εκείνη τη στιγμή και μετά που η πρωσική κυβέρνηση της Γερμανίας κυριάρχησε, με τη βοήθεια της κρίσης χρέους (2009).


analyst

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!