Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



Σχόλιο: Τυχαίο;


Από το 2010 έως και σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει… βγει ποτέ αληθινό αναφορικά με τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία.  

Ακόμη και εάν για κάθε έτος προχωρά σε υποβάθμιση της αρχικής του εκτίμησης, τελικά αποδεικνύεται ότι και η «κομμένη» εκτίμησή του απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Δεν πρόκειται για μία άποψη που εκφράζει κάποιος τυχαίος, αλλά περιλαμβάνεται στο Economci Report of the President, δηλαδή στην έκθεση των οικονομολόγων της αμερικανικής κυβέρνησης, η οποία παραδίδεται κάθε έτος στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το δυστύχημα είναι ότι το ΔΝΤ δεν φαίνεται να έκανε λάθος μία ή έστω δύο φορές αλλά σε όλες του τις προβλέψεις κατά την τελευταία 5ετία. Όσο για φέτος, μένει να αποδειχθεί εάν θα διαψευσθεί ή όχι στην πρόβλεψή του για την παγκόσμια ανάπτυξη.

Στο διάγραμμα η «κανονική» γραμμή αποτυπώνει την πραγματική πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ οι διακεκομμένες τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!