Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ;




Οι μέρες κυλάνε άλλοτε γρήγορα και άλλοτε βασανιστικά και για τους κυβερνώντες, που πασχίζουν να το πάνε όσο πιο μακριά και πιο γρήγορα μπορούν το «καράβι»,  αλλά  και για τους πολίτες, που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα και η κάθε ήμερα που περνάει,  είναι για αυτούς και τις οικογένειές τους, ένας ατέλειωτος Γολγοθάς.
 
Για μια ακόμη φορά όλα τα θέματα είναι μπροστά για την «κυβέρνηση». Αυτό που τους νοιάζει όμως τώρα, είναι το πώς θα κυλήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους και μετά βλέπουμε! Αυτό είναι το πλάνο. Όπως ακριβώς γίνεται εδώ και 6 χρόνια τώρα, με όποια μνημονιακή κυβέρνηση και αν έχει αναλάβει να οδηγήσει το σκάφος.
Τώρα αυτό που σχεδιάζεται, είναι το πώς θα ξεφύγουν χωρίς κοινοβουλευτικές απώλειες  και το πως θα ξεγελάσουν ακόμη μια φορά  τον λαό, τώρα  για το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια και την πρώτη αξιολόγηση που θα τους κάνει η τρόικα!
Πως θα μπορέσουν να βρουν τρόπους να «κοιμίσουν» για λίγο ακόμη  τις μάζες, μέχρι να ψηφιστούν όλα αυτά και μετά βλέπουμε. Πάμε για άλλα, αφού ακολουθεί η ρύθμιση του δημοσιονομικού κενού που υπάρχει, άρα πως θα σχεδιαστούν και πως θα περάσουν νέα μέτρα!!
 
Αυτό είναι το σχέδιο και η στρατηγική της «κυβέρνησης» και δεν πρέπει να  παραμυθιάζεται  κανείς ότι σχεδιάζεται κάτι καλό για την Πατρίδα και τους Έλληνες. Όλα για το χρέος, όλα για τους δανειστέςς, όλα στο σφυρί!
Και στο βάθος, όχι βέβαια πολύ μακριά, ο ….Λεβέντης, όσο και αν προσπαθούν να μαζέψουν τα μηνύματα που εξέπεμψαν οι κυβερνητικοί το προηγούμενο διάστημα, αφού είναι σίγουρο ότι την πίεση του κόσμου δεν θα την αντέξουν για πολύ οι 153.    

Και μπροστά θα ανοίξουν άλλα σενάρια, αρκεί ο λαός να μείνει στο γύψο!
Και εδώ έρχεται όμως  η ώρα και πάλι του λαού. Τι θα κάνει; Θα συνεχίσει να παραμένει νευριασμένος αλλά βουβός, ή θα αποφασίσει να βγάλει την οργή του; Θα αγκαλιάσει και θα συστρατευθεί με εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς  φορείς που αγωνίζονται για την ανατροπή αυτής της κατάστασης ή θα εξακολουθήσει να μην τους εμπιστεύεται, επειδή δεν είναι οι γνωστοί επαγγελματίες της πολιτικής;

Οι δρόμοι και οι αποφάσεις έχουν στενέψει αρκετά για το λαό. Καιρός να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Καιρός να αφήσει τους φόβους που του έχουν ενσταλάξει στην άκρη και να κοιτάξει επιτέλους το δικό του συμφέρον, το συμφέρον της οικογένειάς του, το συμφέρον της Πατρίδας. Καιρός  να τους στείλει από εκεί που ήρθαν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!