Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αλεξιάδης: Θα μπουκάρουμε στα σπίτια, ακόμα και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα




Αιφνιδιαστικούς φορολογικούς ελέγχους ακόμα και τα… μαύρα μεσάνυχτα προανήγγελλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αρμόδιος για θέματα φορολογίας, Τρύφων Αλεξιάδης, υποστηρίζοντας ότι οι ελληνικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί θα λειτουργούν στα πρότυπα των γερμανικών.

«Πρότυπό μας ο τρόπος ελέγχων στη Γερμανία. Θυμάστε που ξημερώματα μπήκαν σε μεγάλη επιχείρηση, για να κάνουν ελέγχους; Τέτοιες σκηνές θα έχουμε στην Ελλάδα» είπε, για να επισημάνει ότι στόχος του υπουργείου είναι η αντιμετώπιση της μεγάλης φοροδιαφυγής.

Ειδική αναφορά έκανε και στο περιστατικό που συνέβη προ-χθες στη Φλώρινα με τον προπηλακισμό εφοριακών, λέγοντας ότι «δεν θα ανεχθούμε αυτές τις λογικές», ενώ υποστήριξε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν 40.000 ελέγχους κατά την τουριστική περίοδο, όταν το 2013 ήταν περίπου 7.000.

Αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ, είπε ότι από τους 2.062 μεγαλοκαταθέτες, μόλις οι 186 έχουν ελεγχθεί, ενώ ο έλεγχος άλλων 481 βρίσκεται σε εξέλιξη. Προειδοποίησε ότι τα πιθανά φορολογικά αδικήματα παραγράφονται στο τέλος του χρόνου και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αναστείλει την παραγραφή.

Παράλληλα, είπε ότι θα αξιοποιηθούν οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, εξηγώντας όμως πώς θα πρέπει να δοθούν «φορολογικά κίνητρα».

Ακόμη, εξήγγειλε στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις, ΜΜΕ κ.ά εντός των επόμενων πέντε μηνών.

Τέλος, είπε ότι θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία σε όσους διατηρούν αδήλωτους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό να τους αποκαλύψουν με νομοσχέδιο που θα τους νομιμοποιεί.

 ΣΧΟΛΙΟ: Σε ένα ακόμα παιχνίδι εντυπώσεων αναλώνονται τα ΜΜΕ με πρωταγωνιστή τον πρώην ΠΑΣΟΚΟ εφοριακό Αλεξιάδη, νυν υπουργό φορομπηχτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Παίζοντας για πολλοστή φορά το ίδιο παιχνιδάκι, κομπάζουν ότι, η νέα κυβέρνηση "καθαρά χέρια", χέρια βουτηγμένα στο αίμα της υπογραφής του τρίτου επαίσχυντου μνημονίου, θα πατάξει την φοροδιαφυγή, με προφανή σκοπό να κοροϊδέψει τον λαό, θέλοντας να τον κάνει να πιστέψει ότι πληρώνοντας την πιο άδικη φορολογία και τα χαράτσια θα βγει ο λογαριασμός. Ενώ πλέον και στον ποιο αδαή είναι γνωστό ότι το 3ο μνημόνιο δε βγαίνει με τίποτα και χαράμι θα παν οι θυσίες και το αίμα του ελληνικού λαού.  


  lykavitos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!