Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΨΑΝ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ- 100 υπουργοί και στελέχη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ το βράδυ των εκλογών



Υπουργοί και στελέχη της νέας κυβέρνησης το έκαψαν στον Πλούταρχο το βράδυ της Κυριακής των εκλογών με σκατς και γαρίφαλα στην υγειά των ψηφοφόρων και των αξύριστων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την αποκάλυψη-βόμβα κάνει η εφημερίδα Spirto με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για prive πάρτυ στο "Ποσειδώνιο" κι εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στα παιδιά μια και ανταγωνίζονται επάξια τις συνήθειες του Ανδρέα Παπανδρέου και των υπουργών των τότε κυβερνήσεων τους οποίους τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης αντιγράφουν πιστά.


Ο Παπανδρέου, ο Τσοχατζόπουλος, ο Σκανδαλίδης, ο Τζουμάκας, όλα τα παιδιά των κυβερνήσεων του Ανδρέα με λίγες εξαιρέσεις δανείζονταν και γλεντούσαν εις υγείαν των κορόιδων που σήμερα πληρώνουν τα γαμισιάτικά τους.

Γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι σημερινοί υπουργοί.

Άλλωστε έτσι τους θέλει ο λαός.

Γλεντζέδες σε βάρος των κορόιδων φορολογουμένων. Μάλιστα εκείνο το βράδυ το μαγαζί είχε ρεπό αλλά τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν πρόσβαση στα μπουζουξίδικα κατάφεραν και ο ναός τος διασκέδασης άνοιξε για πάρτι τους.

Στο ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να διευκρινίζεται εάν στο πάρτυ συμμετείχε και ο υπουργός fast track.


http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!