Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Το τέλος της μεταπολίτευσης (ζωή σ’ εμάς…)

του «Astrahan Mule»
 
Το 1940, ο μοναδικός Έλληνας που ήθελε να πει ΝΑΙ, είπε ένα ΟΧΙ που έμεινε στην ιστορία. Έστειλε τον Ελληνικό στρατό να πολεμήσει χωρίς άρβυλα και κάλτσες, αλλά αυτό το απροσδιόριστο πράγμα που βράζει στις ψυχές των κατοίκων αυτής της μικρής γωνιάς του πλανήτη, οδήγησε τους ξυπόλητους στα χιόνια πολεμιστές, σε ένα περιφανή θρίαμβο.
 
Το 2015, ο μοναδικός Έλληνας που έχει πιθανότητα να φέρει ένα τρίτο μνημόνιο στο λαό, αναγγέλλει ένα δημοψήφισμα ελπίζοντας σε μια μικρή νίκη του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ για να πετύχει το σκοπό του. Γι’ αυτό έκλεισε τις τράπεζες, γι’ αυτό άφησε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να οργιάσουν σε παραπληροφόρηση και σε τρόμο επάνω στον αβοήθητο Έλληνα. Το δημοψήφισμα όμως, έφερε ένα ΟΧΙ από τον Ελληνικό λαό, ισάξιο με αυτό του 1940. Αποφασισμένος και επιτέλους γνωρίζοντας τη δύναμή του ο λαός, δεν θα δεχθεί κανένα νέο μνημόνιο και θέλει να ξεμπερδεύει και με τα παλιά.
 
Ο κ. Τσίπρας δε πτοείται από το αποτέλεσμα. Ενώ ακόμα δεν έχει στερέψει ούτε ένα δράμι η χαρά των Ελλήνων για την πρώτη μεγάλη νίκη τους, τηλεφωνεί στον ΠτΔ κ. Πάκη και ζητεί σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.  Ο στόχος του είναι η δημιουργία μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.
Με ποιους αρχηγούς θα διασκεφθεί ο πρωθυπουργός; Εκτός του συνοδοιπόρου του κ. Καμμένου, θα μιλήσει με τον προσωρινό αρχηγό της ΝΔ κ. Μεϊμαράκη, με τον αρχηγό του Ποταμιού κ. Θεοδωράκη και την αρχηγό του νεκροζώντανου ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά. Τι θα τους ζητήσει άραγε; Την αμέριστη συμπαράστασή τους στην τελική σύγκρουση με τους γερμανούς και τους τραπεζίτες; Θα τους ζητήσει να σταθούν στο πλάι του όταν θα διεξάγει τον επικό πόλεμο που περιμένουν οι Έλληνες, ενάντια σε όλους αυτούς που μας έφεραν έως εδώ; Νομίζω πως αυτές οι ερωτήσεις, μόνο σαν ανέκδοτο μπορούν να ληφθούν. Αν είναι δυνατόν, να συγκρούεται με τους γερμανούς και να έχει δίπλα του τους πιο ξεφωνημένους γερμανοτσολιάδες της ιστορίας, που κάνουν τους Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλο και Ράλλη να αισθάνονται σαν μικρά γατάκια εκεί στην αιώνια κόλαση που καίγονται.
 
Τι θα πάνε να κάνουν λοιπόν όλοι μαζί; Μα αυτό που ξέρουν ή έστω υποψιάζονται όλοι οι Έλληνες. Να φέρουν μια «έντιμη συμφωνία», η οποία με περήφανο και πατριωτικό στυλ, θα μας φέρει καμιά δεκαριά δις μέτρα επάνω στους ώμους μας. Λες και δε μας έφταναν αυτά που έχουμε, χρειαζόμαστε και καινούρια. Η κατάπτυστη συμφωνία θα στολιστεί με λίγες αναφορές για αναδιάρθρωση του χρέους (τίποτα σοβαρό) ή για αναπτυξιακό πακέτο που δώσει μερικά χρήματα παραπάνω στους εθνικούς κατασκευαστές. Στην ουσία όμως, δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από ένα νέο μνημόνιο. Πόσα δις θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν από τις τσέπες μας; Άγνωστο. Άλλωστε, δεν είναι και πολύ στα πάνω τους οι τσέπες μας τώρα τελευταία. Τι να πάρουν λοιπόν; Μα αυτό που από την αρχή είχαν βάλει στο μάτι οι εταίροι και συμπαραστάτες μας Γερμανοί και τραπεζίτες: το άτιμο και ευλογημένο ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
Έτσι ο Τσίπρας, θα πει πως το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να επιτευχθεί. Εδώ ολόκληρη εθνική Ελλάδος προσπάθησε. Έτσι θα μοιραστεί την ξεφτίλα και τη χλεύη. Και το πολιτικό κόστος βεβαίως. Δεν θα είναι μόνος υπεύθυνος για τη συμφωνία. Θα είναι όλοι μαζί υπεύθυνοι. Εκτός από το ΚΚΕ, αλλά αυτό δε χρειάζεται να συμμετέχει σε καμία συμφωνία για να ξεφτιλιστεί, τα καταφέρνει μια χαρά μόνο του.
 
Υπάρχει καμία πιθανότητα, να καταφέρουν οι της εθνικής Ελλάδος να ξεγελάσουν το λαό; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Ξύπνησε ο Έλληνας, πέθανε ο ραγιάς που υπήρχε μέσα του. Δεν θα αποδεχθεί τίποτα άλλο πλέον, από σκίσιμο των παλιών μνημονίων. Ούτε κουβέντα φυσικά για καινούριο.
Πως θα εξελιχθεί αυτή η σύγκρουση των θελήσεων των κυβερνώντων και των συμμαχικών τους κομμάτων με το λαό; Μάλλον στο τέλος τους. Σκεφτείτε: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, όλοι μαζί σε ένα πακέτο προδοσίας και ξεπουλήματος του λαού, χωρίς προσχήματα και εικονικές διαμάχες. Η ΧΑ και το ΚΚΕ έχουν ήδη τελειώσει από μόνοι τους. Θα τους στείλει όλους μαζί ο λαός, εκεί που πραγματικά ανήκουν, στο βόθρο της ιστορίας. Αυτό θα είναι και το τέλος της λεγόμενης μεταπολίτευσης, θα πάμε γι’ άλλα. 
Ποια θα είναι αυτά; Φυσικά το ΕΠΑΜ και η απελευθέρωση της χώρας. 
 
Καλή λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!