Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει τώρα, αύριο θα είναι αργά

του Όθωνα Κουμαρέλλα*
Όλα τα χρόνια από τη μεταπολίτευση μέχρι πρόσφατα, μολονότι η λεγόμενη «Αριστερά», εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, με άλλους να χτίζουν μεθοδικά τα «απόρθητα φρούρια» της μιας και μοναδικής τους αλήθειας, ευελπιστώντας στα πιλάφια του -κάπου, κάπως, κάποτε- σοσιαλιστικού τους παραδείσου και άλλους -αναθεωρητές τους λέγανε παλιά- να προσπαθούν να τρυπώσουν όπως-όπως στα μεγάλα "σαλόνια" της εξουσίας, κατάφερνε πάντα -αν και στη «γωνία» της-, να διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι σε μια εξωνημένη, ξενόδουλη, απόλυτα διεφθαρμένη, πατριδοκάπηλη δεξιά.
Και ήρθε η ώρα των πέτρινων χρόνων της μνημονιακής καταστροφής για να δώσει ο λαός την ευκαιρία σε αυτή την Αριστερά να αποδείξει το ηθικό της πλεονέκτημα.
Άρκεσαν μόλις τρεισήμισι μήνες για να καταρρεύσουν οι αυταπάτες και ο «έντιμος» συμβιβασμός που θα θάψει κάθε ελπίδα και προοπτική είναι πιο κοντά από ποτέ. 
Λίγες ημέρες μόνο απομείναν. Δεν έχουν πια σημασία οι προθέσεις, ή αν όλα αυτά γίνονται από ιδεοληψία, βλακεία, δειλία, ή από σκοτεινό συμφέρον. 
Γίνονται και είναι εδώ, -το νοιώθουμε, το βλέπουμε, το ξέρουμε- έτοιμα να μας κατασπαράξουν.
Ας βρούμε εμείς τη χαμένη μας τιμή και έχουμε μόνο εμείς το ηθικό πλεονέκτημα, πέρα από τεχνητούς διαχωρισμούς δεξιάς - αριστεράς, που θολώνουν τα νερά και αποπροσανατολίζουν. Από τη μια πλευρά είμαστε μόνο εμείς, ο απλός λαός που υποφέρει και πασχίζει για λευτεριά, Δικαιοσύνη και Δημοκρατία και απ' την άλλη οι αιώνιοι νταβατζήδες με όλα τα δεξιά και τα αριστερά σκυλιά μαζί για να τους προστατεύουν.

Εμπρός να ρίξουμε την κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστεράς" αλλά παντοτινά δεξιάς ευρωλάγνας αγυρτείας, τώρα πριν υπογράψει την οριστική μας καταδίκη και προτού προλάβει να ξανασηκώσει κεφάλι η ακροδεξιά ληστοσυμμορία!

ο Όθωνας Κουμαρέλλας ειναι ιδρυτικο μελος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!