Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπα ωραιοποιημένη: Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές

Αυτό που φαίνεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κωλοτούμπα με ωραίο φόντο... Αποπροσανατολίζει τα πλήθη όπως η κοπέλα μειώνει το ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή κωλοτούμπα του νεαρού...

ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Πριν τις Εκλογές: Είμαστε μέσα σε βαθύ μπουντρούμι, κατοχικού, δικτατορικού, εξοντωτικού, για
τους πολλούς, Μνημόνιο, καταδικασμένοι σε αργό θάνατο. (ΑΥΓΗ 4-7-2013)
Μετά τις Εκλογές: Συμφωνούμε με το 60%-70% των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνει το τρέχον πρόγραμμα (Γ. Βαρουφάκης-Υπουργός Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ, Πρώτο Θέμα 5-2-2015)

ΓΙΑ LAZARD
Πριν τις Εκλογές: Με ποιο σκεπτικό, σε μια περίοδο πλήρη εξαγγελιών περικοπής των δημοσιονομικών εξόδων, αποφασίζεται αυτή η δαπάνη(πρόσληψη LAZARD), ενώ το κράτος διαθέτει νομικούς συμβούλους και εξειδικευμένους επιστήμονες, στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδας; (Αλέξης Τσίπρας, 22-11-2011)
Μετά τις Εκλογές: "Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης" (Ανακοίνωση Υπουργείου Οικονομικών 31-1-2015)



ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ
Πριν τις Εκλογές: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αίτημα για διαγραφή του χρέους για όλους (Αλέξης Μητρόπουλος στην Κοινωνία Ώρα MEGA, 20-10-2014)
Mετά τις Εκλογές: Η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητά πλέον την ονομαστική διαγραφή χρέους (Γ. Βαρουφάκης, Financial Times 2-5-2015)

ΓΙΑ COSCO
Πριν τις Εκλογές: Θα επανεξετάσουμε τη συμφωνία με Cosco (Δρίτσας στον ALPHA 9,89 20-1-2015)
Μετά τις Εκλογές: «Όχι» σε ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί. Φέρνοντας ως παράδειγμα τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, ο Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι «οι επενδύσεις αυτές (της Cosco) είναι πολύ θετικές για την Ελλάδα». Σε γενικότερη βάση, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δηλώνει πως θεωρεί «τις ξένες επενδύσεις, και κυρίως τις κινεζικές, σημαντική πηγή ελπίδας για τη βελτίωση των υποδομών μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας». (Πρώτο Θέμα 2-2-2015)

ΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ
Πριν τις εκλογές: «Θαυμάζει τον κ. Σόιμπλε και εναρμονίζεται πλήρως μαζί του στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της ακραίας λιτότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου για τον Γ. Στουρνάρα. (star.gr 5-8-2013)
Μετά τις εκλογές: Θέλοντας να αναδείξει τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει ο κ. Σόιμπλε στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής αλλά και της στρατηγικής που ακολουθεί η Ευρωζώνη, στις δηλώσεις του έξω από το κτίριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη, ο κ. Βαρουφάκης εξήρε την προσωπικότητα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
«Ανυπομονώ να συναντήσω όχι μόνο τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας αλλ και την πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ και της Νομισματικής Ένωσης, τον δόκτωρ Σόιμπλε» τόνισε ο κ. Βαρουφάκης. (Πρώτο Θέμα 4-2-2015)

Σχετικά με το χρέος ας θυμηθούμε τις δηλώσεις προεκλογικά...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!