Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)




Προτεινόμενος τίτλος:

Η... βαθύτατη πολιτική σκέψη του "Ριζοσπάστη"!

Ο συντάκτης της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», παρά το γεγονός ότι το Ε.ΠΑ.Μ. διέψευσε επισήμως τις φήμες περί εκλογικών συνεργασιών, επιμένει. Θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και «τεκμηριώνει» την εκτίμησή του, αναφερόμενος στην πρόσκληση του κ. Π. Καμένου προς τον κ. Γ. Χριστοφορίδη, ως εκπρόσωπο της εφημερίδας «Το χωνί», για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματός του!

Σύμφωνα με την... βαρυσήμαντη «ανάλυση», εφόσον οι ΑΝ.ΕΛ. προτίθενται να συνεργαστούν με τον κ. Γ. Χριστοφορίδη που εκπροσωπεί την εφημερίδα «Το χωνί», η οποία  -κατά την άποψη του συντάκτη- «εκφράζει τις θέσεις του ΕΠΑΜ», συνάγεται το συμπέρασμα ότι υφίσταται εκλογική συνεργασία με το Ε.ΠΑ.Μ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η εκτίμηση του «Ρ» ανάγεται στο «αξιομνημόνευτο» παράδειγμα που περιλαμβάνεται στο σχολικό βιβλίο του μαθήματος της «Λογικής»: «Ο χωροφύλακας είναι όργανο και το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα, ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι!».

Βαθύτατη πολιτική σκέψη! Και μη χειρότερα... 

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 06/01/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!