Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το 52% των Ελλήνων υπέρ του εθνικού νομίσματος


Πόσοι Έλληνες θέλουν το εθνικό νόμισμα; Όλοι φαντάζομαι μάθατε για την έρευνα της VPRC που έβγαλε το 75% υπέρ του ευρώ. Βέβαια, έτσι ερμηνεύσανε οι δημοσιογράφοι διατεταγμένης υπηρεσίας την απάντηση στο ερώτημα "εάν θεωρείτε πώς υπάρχει κίνδυνος για την έξοδο από το ευρώ;" Κι εγώ προσωπικά θα απαντούσα "όχι", δηλαδή θα ήμουν στο 75% που δήθεν απάντησαν υπέρ του ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι θα ήμουν υπέρ του ευρώ; Και βέβαια όχι. Το "όχι" δεν αφορά την έξοδο από το ευρώ, αλλά τον κίνδυνο. Για μένα ο κίνδυνος είναι να μείνουμε στο ευρώ. Γιατί, λοιπόν, τα καλόπαιδα της VPRC δεν έθεταν κατευθείαν το ερώτημα; Ο λόγος είναι απλός. Έπρεπε να εκμαιεύσουν ένα εντυπωσιακό ποσοστό που να λειτουργεί υπέρ της μαύρης προπαγάνδας.
Για να δούμε όμως μια άλλη έρευνα, που διεξήχθη από την WIN/Gallup International (www.orb-international.com/perch/resources/europeanattitudesresults.pdf). Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ακούσει τίποτε γι' αυτή την έρευνα. Και δεν πρόκειται να ακούσετε, γιατί η έρευνα αυτή δεν πληρώθηκε από κάποιον μέσα στην Ελλάδα που τα συμφέροντά του είναι ταυτισμένα με το ευρώ. Κι επομένως τα αποτελέσματά της δεν είναι αρκούντως πειραγμένα για να βολεύουν την ενημέρωση διατεταγμένης υπηρεσίας.
Η συγκεκριμένη έρευνα διεξείχθη στα τέλη του 2014 και δημοσιοποιήθηκε στις 30/12/2014. Πρώτη ερώτηση: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών έχετε νιώσει πιο κοντά στην Ευρώπη /περισσότερο Ευρωπαίος, πιο απομακρυσμένος από την Ευρώπη / λιγότερο Ευρωπαίος ή ίσως δεν υπήρξε οποιαδήποτε αλλαγή;
Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες ερωτώμενοι απάντησαν: Περισσότερος Ευρωπαίος, 10%. Λιγότερο Ευρωπαίος, 52%. Καμιά αλλαγή, 36%. Δεν γνωρίζω, 3%.
Δεύτερη ερώτηση: Αν υπήρχε ένα δημοψήφισμα αύριο στη χώρα σας σχετικά με το εάν το Αφγανιστάν θα πρέπει να παραμείνει μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ψηφίζατε για να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες απάντησαν: Να παραμείνει στην ΕΕ, 53%. Να φύγει από την ΕΕ, 34%. Δεν γνωρίζω, 14%.
Τρίτη ερώτηση: Ποιος / τι πιστεύετε ότι έχει κυρίως την ευθύνη για την τρέχουσα οικονομική κρίση σε όλη την Ευρώπη;
Οι Έλληνες απάντησαν: Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, 25%. Το ευρώ, 10%. Οι τράπεζες/τραπεζίτες, 34%. Είναι μια ευρύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση, 18%. Η αδυναμία ορισμένων χωρών (π.χ. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία), 4%. Άλλο, 6%. Δεν γνωρίζω, 2%.
Τέταρτη ερώτηση: Αν σας δοθεί η επιλογή θα προτιμούσατε να έχετε το Ευρώ, ή το δικό σας εθνικό νόμισμα;
Οι Έλληνες απάντησαν: Το ευρώ, 32%. Το εθνικό νόμισμα, 52%. Δεν με ενδιαφέρει, 11%. Δεν γνωρίζω, 5%.

Μήπως θα δείτε τους ποικίλους εμβριθείς Χατχηνικολάου του συστήματος προπαγάνδας της χώρας μας να κάνουν θέμα τα ευρήματα αυτής της έρευνας, που έχει όλα τα προσόντα να είναι κατά πολύ πιο αυθεντική και αντικειμενική από αυτές που παράγουν οι εγχώριοι προαγωγοί της κοινής γνώμης; Και βέβαια όχι. Δεν βολεύει κανέναν. Ούτε τους επίσημους δοσίλογους της χώρας, ούτε τους δελφίνους της αντιπολίτευσης που και οι δυο πολιτεύονται προσκυνώντας το ευρώ και ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να θέσουν ζήτημα νομίσματος. Ο κόσμος να χαλάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!