Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

Σε 12 μέρες θα σου πάρουν το σπίτι. Το καταλαβαίνεις;

 

Παρά τις δήθεν διαβεβαιώσεις τους, δεν παρατείνουν για τη νέα χρονιά την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, αφήνοντας έτσι εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά σπίτια στα νύχια των αδίστακτων τραπεζιτών. 
 
Την ίδια ώρα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση ανοίγει μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης παράθυρο για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς στην εμπορική αξία, απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο τις περιουσίες μας! 
 
Δείτε ακόμη στην εφημερίδα της αντίστασης:
 
- πως η αποσύνδεση του Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων (ΦΜΑ) από τις αντικειμενικές αξίες είναι το κλειδί για την απαξίωση της περιουσίας μας 
 
- πως οι τιμές, που πλέον θα προκύπτουν, θα είναι απόλυτα θολές
 
- με ποιον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για περίεργες ανατροπές στην κτηματαγορά
 
- πως  εν γνώσει τους δίνουν το δικαίωμα στους επιτήδειους να ξεπλένουν χρήμα!
 
 
Πάρτε Το ΧΩΝΙ και διαβάστε πώς θα πυροδοτήσουν τη νέα βόμβα στην κτηματαγόρα!
 
Ευτυχώς τελειώνουν!
 
Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή, στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!