Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

Φέρνουν την ελάχιστη εγγυημένη εξαθλίωση. Ευτυχώς, όμως, πέφτουν - 

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

Ελάχιστη εγγυημένη εξαθλίωση: Μας πουλάνε ως καλό μέτρο. «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», που στην ουσία είναι ένα ακόμη ακραίο μέτρο φτωχοποίησης του Έλληνα.
Η αλήθεια είναι ότι κόβουν όλα τα επιδόματα και καταδικάζουν το φτωχό Έλληνα σε παντοτινή πενία!

Και η μνημονιακή λαίλαπα δεν έχει τέλος:

Θα σε κάνουν υπάλληλο στην εταιρεία σου. Που θα τη δίνουν σε ξένους!

Μας διαφημίζουν ως πανάκεια. τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων που, στην πραγματικότητα, ακολουθεί τη λογική του ιρλανδικού μοντέλου. Όπως στα στεγαστικά, θα μπορούν να σε κάνουν νοικάρη στο σπίτι σου, έτσι και στα επιχειρηματικά δάνεια, θα μπορούν να σου πάρουν την εταιρική διοίκηση ή στην καλύτερη περίπτωση να σε κρατήσουν υπάλληλο στην εταιρεία σου!

Την οποία θα μπορούν να δίνουν (χωρίς φυσικά να σε ρωτάνε) σ' όποιον αλλοδαπό επενδυτή θέλουν! Αυτή τη λύση σκέφτηκαν οι κυβερνώντες μας!

Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή:

Ο Σαμαράς ονειρεύεται τους 180. Και μετά ξύπνησε. Και έπεσε.

Κόντρα στην απίστευτη συστημική προπαγάνδα, Το ΧΩΝΙ καταγράφει τις δεδηλωμένες προθέσεις των ανεξάρτητων βουλευτών, τις προσθέτει και καταλήγει στο εξής απλό συμπέρασμα:

Ό,τι και να κάνει ο Σαμαράς, όποια μεθόδευση και αν σκεφθεί, όποιο πρόσωπο και αν προτείνει, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ 180 βουλευτές που χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία. Έρχεται το τέλος. Το ξέρουν και το ξέρουμε καλά. Στα τσακίδια.

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή,  Στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!