ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Έφτασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της 20ης Ιουλίου!

Με το έτσι θέλω ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες!
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που εφάρμοσε αυτήν την ΠΑΡΑΛΟΓΗ και εξοντωτική πρακτική.

Παντού στην Ευρώπη ισχύει το αφορολόγητο όριο. Παντού δέχονται ότι, κάτω από ένα όριο, το εισόδημά σου ίσα που σου επιτρέπει να ζήσεις με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, πληρώνοντας το φαγητό, το ρεύμα, το νοίκι σου.

Π Α Ν Τ Ο Υ, εκτός αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα. Ο Ελληνας ελεύθερος επαγγελματίας υποχρεώνεται να κόψει από το γάλα των παιδιών του, για να πληρώσει την εφορία! Σε ευθεία παράβαση του Συντάγματος, που προστατεύει πρώτα από όλα την αξιοπρεπή διαβίωση...


Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ δείχνει στους ελεύθερους επαγγελματίες το δρόμο για να αντιδράσουν. Για να επιδιώξουν να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Και, μάλιστα, χωρίς έξοδα για δικηγόρους και δικαστήρια.

Αυτήν την Κυριακή, πάρε Το ΧΩΝΙ, βρες το ειδικό έντυπο, συμπλήρωσέ το και βάλε ΣΤΟΠ στις αρπαχτικές τους ορέξεις!


Η νομική ομάδα της εφημερίδας, με επικεφαλής τον Χρήστο Κλειώση, έχει -παράλληλα- καταρτίσει και δημοσιεύει έναν πλήρη, χρηστικό οδηγό που εξηγεί -βήμα προς βήμα- πώς θα κινηθείς, ανέξοδα, κατά της ΔΟΥ και, αν χρειαστεί, πώς θα διεκδικήσεις το δίκιο σου στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια.
Βρες Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή:

- Το έντυπο της προσφυγής για την υπεράσπιση του δικαιώματος του ελεύθερου επαγγελματία στο αφορολόγητο.

- Πλήρεις, αναλυτικές και χρηστικές οδηγίες που σε καθοδηγούν, βήμα-βήμα, πώς να προσφύγεις κατά της ΔΟΥ, ποια βήματα να ακολουθήσεις και με ποιον τρόπο να βρεις το δίκιο σου, αν χρειαστεί, και στα δικαστήρια

Ελεύθερε επαγγελματία, μη χάσεις Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!