Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!

Κανένα δικαστήριο στον κόσμο δε μπορεί να αναγκάσει ένα κυρίαρχο κράτος να απεμπολήσει την εθνική του κυριαρχία και την ασυλία λόγω άσκησης εθνικής κυριαρχίας! Κι όμως αυτοί που μας «κυβερνάνε» την παραδώσανε!
Για ποιο χρέος μας θυσιάζουν; Το δικό τους παράνομο και καταχρηστικό χρέος –των τραπεζιτών, των θαλασσοδανείων, των κομματικών ταμείων; Πληρώνουμε με το ψωμί των παιδιών μας και με τον κόπο μας Τα παράσιτα, που κατατρώνε χρόνια τη ζωή μας και τώρα παραδίδουν τη χώρα μας!

Αναγνώριση -έστω και μέρους -του χρέους σημαίνει αποδοχή της κατάργησης των δικαιωμάτων του λαού και αθώωση –έστω και μερική-των ηθικών και φυσικών αυτουργών του εγκλήματος! Αυτό που δεσμεύει τη χώρα στο χρέος είναι η παραμονή μας στο ευρώ!

Εμείς τα αποφασίσαμε αυτά τα εγκλήματα ; Αν τα αποφάσισαν οι «κυβερνώντες», τότε η «αντιμνημονιακή αντιπολίτευση» τι κάνει τόσο καιρό για εμάς; Πώς συνομιλεί και συναγελάζεται με εγκληματίες και τι περιμένει; Μήπως είναι συνεργός στο έγκλημα δια της ανοχής ή της συνενοχής της και περιμένει την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας; Κι αν δεν είναι έτσι, γιατί δεν παραιτείται σύσσωμη, απονομιμοποιώντας τους ειδεχθείς δολοφόνους μας; Αφού μόνο καταγγέλοντάς τους ως άνομους και δικάζοντάς τους ως υπαίτιους της γενοκτονίας που συντελείται, μπορούμε να καταγγείλουμε και να διαγράψουμε το παράνομο και καταχρηστικό χρέος, γιατί δεν το κάνουν; Μήπως κι αυτοί είναι ένοχοι δια της συναίνεσης ή της σιωπής τους για το ουσιώδες ;

Επομένως μένει σε εμάς, τους πολίτες, να τους απονομιμοποιήσουμε όλους και να διαγράψουμε το χρέος κατακτώντας τη λαική μας κυριαρχία, ανατρέποντας όλο το «πολιτικό» καθεστώς της σήψης, που μας εξαπατά, μας βιάζει χρόνια «πουλώντας» μας αυταπάτες, ελπίδα και «σωτήρες» μέσω της παραπληροφόρησης και του παραμορφωτικού γυαλιού της απάτης!

ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΦΙΔΙΑ»ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ,ΑΡΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ,ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΙ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΧΘΡΟΣ» ΜΑΣ!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.Πα.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!