Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Έφτασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της 15ης Ιουνίου!

Δεν είναι μόνο τα χαράτσια που έχουν γονατίσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Το σχέδιο των τροϊκανών προβλέπει και την πλήρη απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων (για να μπορούν να τη παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί οι ξένοι...)

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ: Δες πόσο κοστίζει πλέον το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ακίνητο. Συνειδητοποίησε το μέγεθος της κατρακύλας της αξίας του.

Αναλυτικά παραδείγματα ανά περιοχή

Δείτε:

- πόσο κόστιζε το τετραγωνικό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας πριν πέντε χρόνια και πόσο κοστίζει σήμερα,


- πώς νεόδμητα διαμερίσματα αξίζουν λιγότερα από όσο άξιζαν πριν λίγα χρόνια διαμερίσματα δεκαετιών,

- πόσο έχουν πέσει οι τιμές των οικοπέδων σε περιοχές-"φιλέτα",

- τη δραματική πτώση της αξίας σπιτιών ακόμη και στις πιο ακριβές συνοικίες.

Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή:

Έμπειροι παράγοντες της αγοράς ακινήτων εξηγούν γιατί παρά τις ευκαιρίες οι Έλληνες αδυνατούν να ανταποκριθούν - Ποιοι επωφελούνται, ποιος ο ρόλος των τραπεζών

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ: Ξένοι επενδυτές-"γύπες" αλώνουν την περιουσία του Έλληνα, εκμεταλλευόμενοι τη μνημονιακή ισοπέδωση της πατρίδας μας.

Αυτήν την Κυριακή μη χάσετε Το ΧΩΝΙ για να δείτε την αλήθεια για την πραγματική αξία του ακινήτου σας κατάματα.

1 σχόλιο:

  1. και που΄σαι ακόμη................
    ........................
    κλασική περίπτωση r.t.f.m. read the f@ck!!ng manual
    .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!