Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

 400207_4680275567409_464984018_n
Μην απελπίζεσαι φίλε και μη λυγίσεις! 
Ζούμε στον προθάλαμο μιας μεγάλης ιστορικής αλλαγής, που προηγούμενό της δεν υπήρξε ποτέ!

Είναι η ώρα που ακόμα λίγο και οι αυταπάτες θα τελειώσουν κι οι μάσκες-που ήδη έπεσαν-θα γίνουν οι εφιάλτες των επίορκων! Δεν έχει χρώμα ο φασισμός!
Χειρότερος φασισμός από αυτόν που βιώνουμε ποτέ δεν υπήρξε πριν στην ιστορία! Σε αναγκάζουν να πεθαίνεις κάθε μέρα ,για να «σωθεί» ένας εικονικός κόσμος, ένα εικονικό χρέος και νόμισμα, όπως και τα λογής ιδεολογήματα, που είναι το προπέτασμα των άνανδρων και των δειλών!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ, τρόφιμοι της ίδιας «μήτρας» ,δολοφονούν τα νιάτα και την ίδια τη ζωή ! Τα λόγια τους στεγνά, άψυχα ,κενά νοήματος την άδεια τους ψυχή υποδηλώνουν! Είναι αξιοθρήνητα ανθρωπάρια οι πιο πολλοί ,που όχι μόνο δε σέβονται τον άνθρωπο, αλλά θέλουν να σώσουν μόνο τα τομάρια τους!
Αποδεικνύονται τουλάχιστον μικροί μπροστά στην ανάγκη της ριζικής αλλαγής συνείδησης, που ξεπροβάλλει, για να υποστηρίξει το ίδιο το δικαίωμα της ζωής του πλανήτη!
Συνειδητοί ψεύτες ,κλέφτες και δολοφόνοι- εντολοδόχοι τοκογλύφων- εισβάλλοντας στα σπίτια μας μέσα από το γυαλί της απάτης μας κλέψανε τις αξίες, τις αρχές , την αξιοπρέπεια, την ίδια την ψυχή μας! Έτσι νομίζουν οι « δειλοί, άβουλοι και μοιραίοι» υπηρέτες ενός συστήματος, που καταρρέει μέσα από τον ίδιο το δομικό του παραλογισμό, καταργώντας τη λογική, το αυτονόητο και την ανθρώπινη αξία! Νομίζουν πως μπορούν με την τρομοκρατία, την ηττοπάθεια, το ψέμα να νικήσουν το «φως», να καταργήσουν τον ελεύθερο άνθρωπο !Δεν έχουν τις προσλαμβάνουσες για να νιώσουν και να εννοήσουν ότι μια νέα εποχή ανατέλλει, τόσο ριζοσπαστικά φωτεινή, όσο βαθιές ωδίνες, πόνο κι αίμα στοίχισε η δική τους βαρβαρότητα, με τα χρώματα και τα «αρώματα» της σήψης!
Αυτά τα δοτά ανδρείκελα, που μέσα από τον εικονικό κόσμο της προπαγάνδας των επικυρίαρχων ,θέλανε χρόνια να μας πείσουν ότι ζούμε σε «δημοκρατία» κι έκαναν τον δικό τους εφιαλτικό κόσμο δικό μας «χρέος»! Επάνω μας ξέσπασε όλη η παραφορά, η διαστροφή ,η απανθρωπιά κι η καταισχύνη τους! Εμείς το ξέρουμε όμως πως το καθεστώς κατοχής, αποιοκιοκρατίας μέσω ενός παράνομου χρέους έθρεψε τον παρασιτισμό και τους τόσους παρατρεχάμενους υπανθρώπους- πρόθυμους «υπηρέτες» του!
Η διαστρέβλωση της γλώσσας, η παραμόρφωση κι ο εκχυδαισμός της ανθρώπινης υπόστασης έφερε αυτή την ντροπή! Αυτοί που τώρα σε καλούν να τους ρίξεις την ψήφο σου είναι οι δήμιοί σου! Είναι αυτοί που θεσμοθέτησαν τη διαφθορά, την ατιμωρησία, το φαίνεσθαι! Μας μάθανε να ξοδεύουμε το μυαλό και την ενέργειά τους μόνο για την «εικόνα», τη φούσκα, που αντιπροσώπευαν, για να γίνουμε «ξεχωριστοί» αριστεροί ή δεξιοί ή κεντρώοι ,να γίνουμε άψυχα και στεγνά ανθρωποειδή, που καμιά σχέση δεν έχουν με ανθρώπους!
Δε θέλουμε δανεικά «κύριοι», ούτε δεκανίκια για να ζήσουμε! Θέλουμε μόνο τη χώρα και τη ζωή μας πίσω! Αν έχουμε τη γη μας, να τη δουλεύουμε με τα χέρια μας, αν έχουμε την αξιοπρέπεια και την πίστη στις δικές μας δημιουργικές μας δυνάμεις και αξίες μπορούμε να προκόψουμε!
Φτάνει να φύγετε εσείς ,τα παράσιτα και τα μιάσματα του κομματικού κράτους! Δεν μας πτωχεύσατε μόνο οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά και πολιτικά! Μας πτωχεύσατε, και θα πληρώσετε όλοι, που από την αρχή ως συνένοχοι ψηφίσατε την ατιμωρησία σας! Το σχέδιο ξεπουλήματός μας ήταν στημένο και θεωρείτε ότι εμείς γίναμε τα «αποπροσανατολισμένα» θύματά σας! Έρχεται η ώρα, που πάλι οι Έλληνες θα πρωταγωνιστήσουν στο δρόμο της ελευθερίας, που βιώνεται μέσα από την ενότητα και το σεβασμό της διαφορετικότητας, στο δρόμο της δημοκρατίας και της δικαίωσης των πόθων του πιο καταπονημένου κι αδικημένου λαού! Έρχεται η ώρα που ο λαός ενωμένος και δυνατός θα σας ακυρώσει!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.Πα.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!