Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το ΧΩΝΙ - Samaras Statistics: Μπροστά τους, ο Παπακωνσταντίνου μπροστά τους είναι άγιος!

 Την Κυριακή του Πάσχα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι έλλειμμα 15 δισ. ευρώ».



Αποκαλύψαμε το σκανδαλώδες «τεχνικό μνημόνιο συνεννόησης» (δείτε ΕΔΩ) που υπέγραψε ο Σαμαράς με την τρόικα, τον Ιούλιο του 2013, προκειμένου να αλλάξει ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ο υπολογισμός του πρωτογενούς αποτελέσματος!!! Με τη νέα μεθοδολογία -με την οποία ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η EUROSTAT και δεν ακολουθεί καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη- ο Σαμαράς αφαίρεσε από το έλλειμμα τα 19 δισ. (για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών) που Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ προσέθετε.
Άρα, κανονικά έχουμε πρωτογενές έλλειμμα 15,887 δις ευρώ. Αυτό έγραψε Το ΧΩΝΙ την Κυριακή του Πάσχα.
Την περασμένη Τετάρτη η Eurostat ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία της. Και ανακοίνωσε ΕΠΙΣΗΜΑ δημοσιονομικό έλλειμμα για το 2013, ύψους 23,109 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Eurostat (ESA95), από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν επίσημα προκύπτει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,887 δισ. ευρώ (αφαιρώντας τους τόκους ύψους 7,222 δισ. ευρώ)!

Και ενώ στην Ελλάδα τα media εκείνη την ημέρα πανηγύριζαν για τη δήθεν επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος της κυβέρνησης Σαμαρά, ήρθε η αμερικανική Wall Street Journal να επιβεβαιώσει με πανηγυρικό τρόπο Το ΧΩΝΙ (μετά τη Eurostat).



Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, ήρθε και η Ελευθεροτυπία να δημοσιεύσει το προφανές (που για τους υπόλοιπους Έλληνες δημοσιογράφους ήταν δύσκολο να το εντοπίσουν).



Άσχετα με ό,τι λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο εσωτερικό της χώρας σε προεκλογική περίοδο, γεγονός είναι ένα και μοναδικό. Αυτή τη στιγμή όλοι οι ξένοι επενδυτές (που θα μας έφερναν την ανάπτυξη), όλα τα επενδυτικά funds και όλη η διεθνής κοινότητα ξέρει ότι η Ελλάδα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχει μεγαλύτερο χρέος και μεγαλύτερο έλλειμμα!!!

Μετά από 4 χρόνια εξοντωτικής λιτότητας και συνεχούς ξεπουλήματος της χώρας, η Ελλάδα χρειάζεται να δανείζεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ όσα και πριν μπούμε στο μνημόνιο!!!

Παρά τις απολύσεις. Παρά την ξενιτιά. Παρά τις αυτοκτονίες.

Όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού πήγαν στο βρόντο.

Και, δυστυχώς, την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ θα σας αποδείξουμε ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!