Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Το ποτάμι πάει εμπρός …και πίσω δε γυρνάει!

Τίποτε άλλο από σκιάχτρα πια δεν είναι όλοι αυτοί οι γελοίοι υποκριτές του θανατερού «παιχνιδιού», που χάνουν πια το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Παρέδωσαν εμάς και τα παιδιά μας ως είλωτες στα αρπακτικά των αγορών που υπηρετούν! Έστειλαν Έλληνες στον τάφο, ρήμαξαν τα όνειρα και τις
ζωές των παιδιών μας και συνεχίζουν απτόητοι να «παίζουν» στο ίδιο «έργο», παραδίδοντας γη και ύδωρ-κυριολεκτικά!

Είναι δολοφόνοι ανθρώπινων ζωών κι η ιεροσυλία, η ύβρις, που διαπράττουν ως δουλικά ξένων αφεντάδων όχι μόνο δεν παραγράφεται ,αλλά σίγουρα στο κεφάλι τους ως τίσις του λαού θα πέσει! Όλα πια είναι θέμα χρόνου και συσχετισμών, που η κοινή λογική μπορεί ξεκάθαρα να διακρίνει! Δεν παραιτήθηκαν κι οι άλλοι από τη Βολή, για να υπάρχουν ως εφεδρεία την επόμενη μέρα, υπηρετώντας ΟΛΟΙ τους ίδιους «αφεντάδες-δήμιούς» μας!
Οι Έλληνες όμως δεν είμαστε ένας λαός χωρίς ρίζες ιστορικές και πνευματικές σαν τα κράτη –υβρίδια, που ελέγχουν οι γύπες των «αγορών» τους! Όσο κι αν το πάσχισαν, δεν σβήσανε τις μνήμες τόσων ηρωικών πράξεων, τόσων θυσιών, τόσων ανεκπλήρωτων πόθων για ελευθερία! Ούτε και μπορούν -με όλο το χρυσάφι του κόσμου- να εξαγοράσουν αυτόν τον πόθο και την αξιοπρέπειά μας, που πιο πολύ από ποτέ γιγαντώνεται!

Η ώρα «μηδέν» πλησιάζει! Τώρα όλοι το νιώθουμε-έστω κι ενστικτωδώς- ότι δεν πάει άλλο κι ότι σημαίνει η ώρα της ιστορικής ανταπόδοσης, η ώρα των θυμάτων της πιο μαύρης, δόλιας κι άνανδρης «επίθεσης», που δέχτηκε ποτέ ο Ελληνισμός στην ιστορία του!

Τι σχέση έχουμε εμείς με τους ναζιστές δολοφόνους της Ε.Ε και του ευρώ; Από πού ως πού αποφάσισαν οι «εθνάρχες»-εθνοπροδότες ότι «ανήκομεν» στη λυκοφωλιά του ναζισμού; Μας ρώτησαν ποτέ; Αυτή είναι η «δημοκρατία» των εγκάθετων του κατοχικού καθεστώτος!

Ποια είναι αυτά τα αποβράσματα, οι βάρβαροι, που παριστάνουν τους «πολιτικούς άνδρες», που μας εκβιάζουν και μας ευτελίζουν, εντέλλοντάς μας να σκύβουμε το κεφάλι και να προσκυνάμε τις «αγορές» και το παράνομο και απεχθές δικό τους χρέος;

Με ποιο δικαίωμα μετέτρεψαν τις ζωές μας σε κολαστήριο κι έχουν το θράσος να μας επιτιμούν και να μας ενοχοποιούν ; Ποιος από αυτούς νομίζει ότι έτσι αδιαμαρτύρητα θα παραδώσουμε τα παιδιά μας, τις ζωές και τη χώρα μας στους «γύπες» που υπηρετούν;

Το είδαμε πια καθαρά στην πράξη ότι τα κόμματα της Βολής τους «παίζουν» όλα με τη «σημαδεμένη την τράπουλα» των τζογαδόρων ευρωμαφιόζων ,συμπράττοντας στη δουλοποίησή μας! ΟΛΟΙ από την αρχή «δουλεύουνε» συνειδητά για τον αφανισμό μας, κάνοντας τους «τσάμπα μάγκες» και μη παραιτούμενοι καν από τη Βολή! Ποιες άλλες αποδείξεις χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ότι όλοι είναι μέρος του ίδιου σκοτεινού μηχανισμού της υποταγής μας; Χρόνια τώρα ανέξοδα και ξεδιάντροπα τα ίδια παραμύθια-ιδεολογήματα μας πουλάνε και τρέφονται ως παράσιτα από το δικό μας κόπο κι από το ληστρικό χρέος, που μας φόρτωσαν ,ενώ έχουμε ήδη τόσες φορές πληρώσει με αίμα ;

Είναι εδώ όμως και πάλι Έλληνες ζωντανοί, που δοκιμάζονται στη φωτιά κι αντέχουν, γιατί σε αυτό το κολαστήριο δεν καταδέχονται να ζουν αυτοί και τα παιδιά τους! Έτσι ή αλλιώς η

ζωή του σκλάβου δεν έχει νόημα, οπότε μοιραία -ό,τι κι αν γίνει -δεν γλιτώνουν οι εγκάθετοι από αυτούς που δεν έχουν τίποτα πια να χάσουν πέρα από τις αλυσίδες τους!

Ξέρουμε εξάλλου πολύ καλά πως χωρίς πατρίδα δεν έχουμε ζωή! Μόνο ο αγώνας για την απελευθέρωση, για το φως και το δίκαιο είναι ο αυτοσκοπός μας!

Κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί στρατεύονται στον κοινό αγώνα για εθνική-νομισματική ανεξαρτησία ,λαική κυριαρχία, πραγματική δημοκρατία και λευτεριά!Ναι, το ποτάμι πάει εμπρός και πίσω δε γυρνάει, όσο κι αν προσπαθούν! Κάτι μεγάλο κι ιερό γεννιέται στις καρδιές μας, που πάλλονται πια στον ίδιο ρυθμό κι ο ίδιος πόθος της ελευθερίας τις συνέχει! Τόσες ανθρωποθυσίες, τόσος πόνος, αίμα και δάκρυ από εμάς περιμένουν δικαίωση, και θα την έχουν! Είμαστε εδώ πιο αποφασισμένοι από ποτέ ,έτοιμοι και «καθαροί» για τη λυτρωτική μάχη των μαχών, που σύσσωμος ο Ελληνισμός θα δώσει!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!