Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ: Οι γύπες επιστρέφουν στην Ελλάδα - Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής

 
Οι γύπες επιστρέφουν στην Ελλάδα!
 
ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ: Ποιες ξένες τράπεζες έχουν ήδη προσφύγει κατά της χώρας μας και απαιτούν τεράστια ποσά.

Κερδοσκοπικά funds σέρνουν την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ από το «εθελοντικό» PSI του Βενιζέλου. Αν κερδίσουν, τα χρήματα που θα τους πληρώσουμε θα προέλθουν -φυσικά…- από νέα μέτρα!
Έκθεση-σοκ, την οποία συνέταξαν δύο ομάδες διεθνών εμπειρογνωμόνων και δημοσιεύει Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή, περιγράφει αναλυτικά τις αιμοσταγείς πρακτικές που χρησιμοποιούν τα hedge funds για να γλεντήσουν πάνω στα αποστεωμένα από την κρίση «κουφάρια» της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ισπανίας.

Το μεγάλο σκάνδαλο καταγράφεται μετά το PSI, όταν οι κερδοσκόποι συνέχισαν να αγοράζουν ελληνικό χρέος (συνολικού ύψους 50 δισ. ευρώ) γνωρίζοντας ότι παρέμεναν ασφαλείς, αφού τα χρήματά τους προστατεύονταν από 39 διμερείς επενδυτικές συμφωνίες που είχε υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση!

Και όλα αυτά την ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ιδρύματα και οι ελληνικοί οργανισμοί καταληστεύονταν από την κυβέρνηση, που βάφτιζε τα αποθεματικά τους (ελληνικά λεφτά) ως «χρέος» για να τα κουρέψει την επόμενη μέρα.

Θυμηθείτε ότι όσα έχασαν οι τράπεζες, τα πήραν ως «ανακεφαλαιοποίηση». Δεν έχασαν.

Και οι κερδοσκόποι κέρδισαν.

Μια ελίτ επενδυτικών και δικηγορικών εταιρειών θησαυρίζει από τη διαχείριση των διμερών επενδυτικών συμφωνιών.

Οι μόνοι που έχασαν είναι οι μικρο-ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Και ο Βενιζέλος ακόμη πανηγυρίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!