ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Έχεις δάνεια; Ψάχνεις λύση; Πάρε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!Ένας πλήρης και αναλυτικός ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για να ελαφρύνετε τα δανειακά σας βάρη, ακολουθώντας το νομικό δρόμο που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τα υπερδανεισμένα ελληνικά νοικοκυριά.

Η σωστή ενημέρωση είναι «νούμερο ένα» όπλο άμυνας απέναντι σε μνημονιακούς και τροϊκανούς που έχουν βάλει στο μάτι την ακίνητη περιουσία του Ελληνα.

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή: Το ΧΩΝΙ και η δικηγόρος Aννα Κορσάνου σας προσφέρουν ένα χρηστικό οδηγό ενημέρωσης (και επιβίωσης) για την προστασία από τις τράπεζες.

Μάθετε τα πάντα για τους τρεις νόμους που ισχύουν σήμερα και προστατεύουν τους δανειολήπτες. Αναλυτικά: Ποιος ταιριάζει στη δική σας περίπτωση, ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σας, σε ποιο βαθμό σας προστατεύει, πότε μπορείτε να πετύχετε διαγραφή χρέους και σε ποιο βαθμό.

- πρόγραμμα διευκόλυνσης για τους ενήμερους δανειολήπτες (ν. 4161/2013),
- ν. 4224/2013 για την προστασία της πρώτης κατοικίας,
- νόμος Κατσέλη (3869/2010), όπως τροποποιήθηκε από το ν. 4161/2013,
δείτε ποιος νόμος εξυπηρετεί καλύτερα τη δική σας περίπτωση. Ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ από Το ΧΩΝΙ και διεκδικήστε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση για τα δάνεια σας!

Ακόμη, Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ για να προστατευθείτε από απατεώνες που υπόσχονται λύσεις στην οικονομική σας ασφυξία, έχουν όμως βάλει στο μάτι το... πορτοφόλι σας.

Έχεις δάνεια; Ψάχνεις λύση; Πάρε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.
Στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!