ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ¨Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ: "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ¨Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ"! ΟΥΣΤ ΡΕ!

Μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο πρωθυπουργός, ο Σαμαράς κατάλαβε ότι το δίλημμα των
ευρωεκλογών είναι "μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση"! Ο κόσμος αυτοκτονεί, πεθαίνει στους δρόμους, χάνει την δουλειά του και καταδικάζεται σε ανεργία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά
την άλλη, οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους αλλά ο Σαμαράς λέι ότι ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει ή όχι στην ΕΕ! Κατά το "πάση θυσία στο ευρώ" ελαφρώς παραλλαγμένο! Λες και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που το έλεγε!

Ο άνθρωπος είναι γκα-γκά τελείως; Όχι βέβαια.  Είναι και παραμένει έως θανάτου υπόδουλος, υποτελής στην Μέρκελ.

Ο Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θέλουν ή δε θέλουν την Ευρώπη και ελπίζω ότι θα αποφασίσουν υπέρ της Ευρώπης»!

Εμείς λοιπόν λέμε σε αυτόν τον πολιτικό ολετήρα ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι "Μέσα ή έξω από τα Μνημόνια"! Θέλει ο λαός να συνεχίσει να εξαθλιώνεται από τις δολοφονικές πολιτικές της Μέρκελ και των δανειστών ή θέλει να τους στείλει στο διάολο αυτούς και τούς υπηρέτες τους (βλέπε Σαμαρά, Βενιζέλο κ.α.);

Ο λαός λοιπόν, πρωθυπουργέ της υποτέλειας, θα κληθεί ν' αποφασίσει γι' αυτό και όχι για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Χέστηκε ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης για το αν υπάρχει η ΕΕ η όχι. Χάνει το σπίτι του, την δουλειά, χάνει το παιδί του που πάει στο εξωτερικό μετανάστης, χάνει τον φίλο του γιατί αυτοκτόνησε και θα πάει στις εκλογές για ν΄αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ΕΕ ή όχι; Μα η ΕΕ με τις πολιτικές της τον έφτασε ως εδώ!

Ε, άει στον αγύριστο, πολιτικοί καταστροφείς!

indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!