Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το καίριο ερώτημα είναι πώς θα ζήσουμε από εδώ και πέρα,υποδουλωμένοι και νεκροί ή ελεύθεροι και ζωντανοί;



Το σχέδιο εφαρμόστηκε από τη μεταπολίτευση και μετά και η άλωση της παιδείας και του Ελληνικού πολιτισμού ήταν ο στόχος.Τα λαικά αιτήματα της εποχής εκείνης είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ,γιατί ποτέ δεν έγιναν πράξη,αφού όλοι οι "χαρισματικοί"ηγέτες και "εθνάρχες"ήσαν δοτοί
εθνοπροδότες,μίσθαρνα όργανα των επικυρίαρχων!

Η "πολιτική τάξη" σήμερα είναι πιο χυδαία,πιο ευτελής και διεφθαρμένη από ποτέ,γι'αυτό η χώρα παραδόθηκε δόλια και στυγνά στα κοράκια των αγορών τους,στο ευρώ και τις τράπεζες!

Για να γλιτώσουν αυτοί ΟΛΟΙ τη φυλακή έπρεπε να μας παραδώσουν!Οι νέοι είναι θύματα μιας αφελληνισμένης ,ρηχής και ευτελούς παιδείας.Δεν φταίνε τα παιδιά...οι μεγαλύτεροι έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για το αυτονόητο.Ενωμένοι,χωρίς ιδεολογικά προαπαιτούμενα,να πάρουμε στα χέρια μας τη χώρα σαν λαός και να την απελευθερώσουμε από τα νύχια τους για πρώτη φορά μετά το '21.

Έχουμε πόλεμο πολυμέτωπο και άνισο.Ο οικονομικός πόλεμος και ο δόλιος ψυχολογικός είναι οι χειρότερες μορφές ,γιατί ο εχθρός παριστάνει το "σωτήρα".Χρέος κανένα δεν έχει ο λαός,ούτε ευθύνη για ό,τι ζει!Είναι θυματοποιημένος και όσοι ακόμα είμαστε εχέφρονες και "δυνατοί"ηθικά πρέπει να στρατευτούμε για την αφύπνισή του!

Το χρέος είναι της ντόπιας κλεπτοκρατίας και των κομματικών τους παραμάγαζων και οφείλουμε να το διαγράψουμε κατακτώντας την λαική μας κυριαρχία,την εθνική και νομισματική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μόνο με το λαό πρωταγωνιστή μπορούμε,σύμφωνα και με το διεθνές δίκαιο να διαγράψουμε το "δημόσιο"και ιδιωτικό (σεισάχθεια)χρέος,κι είναι ο μόνος τρόπος να απελευθερωθούμε,διαφεντεύοντας τον τόπο και τις ζωές μας!

Όποιος δέχεται την ύπαρξη του χρέους(έστω και μερικά)απεμπολεί λαικά δικαιώματα και είναι απατεώνας και προδότης!Η Τράπεζα "της Ελλάδος"ήταν η Κερκόπορτα,μαζί με το ευρώ για την κατοχή της χώρας και την δουλοποίησή μας!

Το καίριο ερώτημα είναι πώς θα ζήσουμε από εδώ και πέρα,υποδουλωμένοι και νεκροί ή ελεύθεροι και ζωντανοί;Αν όσοι γνωρίζουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,δεν αγωνιστούμε τώρα,αν δεν αναλάβουμε στις πλάτες μας τη χώρα,δεν υπάρχει ελπίδα!

Η εμείς ή αυτοί!Τωρα οι επικυρίαρχοι τους "ξηλώνουν"ώστε ωα αποτυχημένο κράτος να μας καταλάβουν και να διαμελίσουν τη χώρα!Κάνετε ο καθένας ό,τι μπορεί πριν μας προλάβουν!Μόνο ενωμένοι σε παλλαικό μέτωπο θα νικήσουμε!

Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ,ΤΟ" ΦΥΣΙΚΟ" ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!