Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το αποκρουστικό πρόσωπο της πολιτικής εξουσίας‏

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Αυτή η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου από το πρακτορείο Reuters. 
Απόδειξη ενός εκφαυλισμένου και ανάλγητου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Να οι
«εκλεγμένοι» και οι διορισμένοι! Να ο «ήλιος» και οι δορυφόροι του. Να οι στύλοι και τα εξαπτέρυγα. ο αρχηγός και οι αφοσιωμένοι. Ένα αποκρουστικό πολιτικό συνονθύλευμα σε στιγμές άκρατης αναλγησίας και βαρβαρότητας, λίγο μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το περασμένο καλοκαίρι, που ως ταφόπλακα τοποθέτησαν πάνω στον οριακά δοκιμαζόμενο λαό, πάνω στον πόνο της πλειοψηφίας των Ελλήνων! Νάτοι λοιπόν οι πρωτοκλασάτοι, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας και οι συγκλητικοί/αυλικοί, αλλόφρονες από ενθουσιασμό για την αιματηρή θανάτωση των μονομάχων!

Από δω ο «γαλαζοαίματος» Σαμαράς, γόνος της ελληνικής μπουρζουαζίας, που σπούδασε στην Αμερική τον ανθρωποκτονικό νεοφιλελευθερισμό, όπου για πρακτική εξάσκηση, έμαθε να ψήνει... πίτσες, συνεχίζοντας στην Ελλάδα όμως, να ψήνει τον ελληνικό λαό, τον οποίο προηγουμένως αποχαυνώνει, με το παραμύθι succses story, όπως στα κολαστήρια οι Ναζί νάρκωναν τους ετοιμοθάνατους με δηλητηριώδες γκάζι. Κοντά του και ο έτερος Καππαδόκης ο «ροκ σταρ» Στουρνάρας, ο γιος αντιστασιακού, που έκανε σεμινάρια στη ΚΝΕ, για να μεταβληθεί σε διαχρονικό κρατικοδίαιτο σε ευαίσθητες θέσεις, είτε στην τράπεζα της Ελλάδος, στον ΙΟΒΕ, στην Εμπορική τράπεζα, στις μετοχοποιήσεις των ΔΕΚΟ, είτε ως πρωταγωνιστής ως ο «καλός Γιάννης» στην ένταξη/αλυσοδέτηση της χώρας στο ευρώ, κοκ. Η Ελληνική τραγωδία είναι σε εξέλιξη!

Το παζλ συμπληρώνει και η άλλη κατά δήλωσή της «ροκ τύπος» Πιπιλή, η οποία σύμφωνα με συνέντευξή της "δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδιά", όμως έχει γάτες στο σπίτι και ταϊζει τα αδέσποτα της Βουλής, όχι άστεγους στους δρόμους και πεινασμένα παιδιά στα σχολεία, "από το υστέρημά της, γιατί δυσκολεύεται οικονομικά", όπως επίσης καταθέτει η ίδια. "Ευγενικά" κάνει χώρο και αφήνει τους λοιπούς Έλληνες να κάνουν παιδιά και να αγωνιούν για την επιβίωσή τους....Φευ!

Χειροκροτητές λοιπόν όλοι αυτοί και συνεργοί στα τυραννικά μέτρα ισοπέδωσης της πλειονότητας του ελληνικού λαού και μετατροπής της Ελλάδας σε προτεκτοράτο της υπερεθνικής ελίτ.

Βαθύ βάραθρο χωρίζει την εξουσία από το λαό. Τι «αντιπροσωπευτική» «δημοκρατία» και πράσσειν άλογα;! Κατά τον μαρξισμό, η εξουσία είναι η κατοχή και ο έλεγχος των μέσων παραγωγής. Κι όλοι αυτοί τα δίνουν ως «τζάμπα μάγκες» απλόχερα στους λιγοστούς ιδιώτες, εξαθλιώνοντας όλους μας και εξανδραποδίζοντας τα παιδιά μας. Γιατί, μέσα στην παραζάλη τους ουτοπικά φαντάζονται, ότι θα είναι διαχρονικά στο διηνεκές «άρχοντες». Ότι αυτοί θα είναι εσαεί στην εξουσία και στο απυρόβλητο. Τόσο ξέρουν από ιστορία, τόσο πολιτικά ανόητοι είναι!

Υπέρτατη αξία για τους επαγγελματίες πολιτικούς είναι η εξουσία πάση θυσία. Γι αυτό και ψηφίζουν, ό,τι τους "σερβίρουν"! Μια από τις πιο δραματικές και θλιβερές παρενέργειες της κοσμοθεωρίας των πολιτικών είναι και η αδυναμία τους να υπερασπιστούν τα εθνικά δίκαια. Αποζητώντας την εξουσία, το "κασέ", τα προνόμια, τη χρησιμοθηρία και την εύνοια των ξένων, δεν αποτολμούν ποτέ να υψώσουν, φωνή, αλλά ούτε και να ψελλίσουν έναν υπαινιγμό για νόμιμες απαιτήσεις (βλ. π.χ. πολεμικές αποζημιώσεις), διεθνές δίκαιο και ανθρωπιστικά διακαιώματα. Έμφοβοι και δουλικοί προτιμούν τη σιωπή, την υποταγή.

Σε κάποια ν/σ από κεκτημένη ταχύτητα έγραψαν ως τόπο έκδοσής τους «Εν Βερολίνω» αντί «Εν Αθήναις»! Να σημαίνει άραγε κάτι αυτό; Ναι, σημαίνει, ότι οι "βολευτάδες" μας κατ επίφαση, παράγουν νομοθετικό έργο σύμφωνα με το Σύνταγμα και την ελεύθερη συνείδηση. Στην πλειοψηφία τους κινούνται ως μαριονέτες και όργανα αλλότριων συμφερόντων. Όχι πάντως του ελληνικού λαού! Γι αυτό, και οι αγανακτισμένοι πολίτες, που γέμιζαν το 2011 και 2012 την πλατεία Συντάγματος τους φασκέλωναν ομοθυμαδόν με αμφότερες τις χείρες! Αυτοί λοιπόν είναι οι "αντιπρόσωποί" μας. Για να μην τους χάσετε ξαναψηφίστε τους! Είναι οι "άριστοι". Είναι οι "εκλεκτοί". Είναι οι επαγγελματίες πολιτικοί! Δοξάστε τους!

Υ.Γ.: Δεν γνωρίζω τα λοιπά πρόσωπα της φωτογραφίας (πλην των τριών που σχολίασα), ούτε και θέλω να τα μάθω! Ως Έλληνας και γονέας αισθάνομαι κορεσμένος... μπουχτισμένος.... Άι σιχτίρ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!