ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

"Θέμα" ζωής και θανάτου!

Η Ελλάδα δεν κοιμάται,αλλά ψάχνεται και καλά κάνει!

Ψάχνει να βρει τον αληθινό της εαυτό,το τι θέλει και τι της πρέπει!

Η Ελλάδα συλλογάται και διαισθάνεται!


Αυτός ο αγώνας που η ίδια η ιστορία μας ΚΑΛΕΊ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ή θα τελειώσουμε σαν λαός και θα σβήσουμε από το χάρτη,αφού θα αφομοιωθούμε ως περιφέρεια της Ευρώπης ή θα μας διαμελίσουν κατά το Γιουγκοσλαβικό πρότυπο,ή για πρώτη φορά μετά το '21 θα απελευθερωθούμε για να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή και τη χώρα μας!

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας και η μοίρα μας είναι άμεσα δεμένη με τη μοίρα άλλων λαών,υποψήφιων προς διάλυση!
Άν δεν ανταποκριθούμε εμείς πρώτοι στο καθήκον μας και στο δικαίωμά μας να υπάρχουμε ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος,εκτός από εμάς θα διαλυθούν και άλλα κράτη με τον ίδιο"επιτυχημένο"τρόπο!

Πρώτοι εμείς-ως πειραματόζωα της "νέας τάξης"-υφιστάμεθα αυτήν την άγρια πολιτική της λεηλασίας μας και της μετατροπής μας σε δουλοπαροικία χρέους,για να γίνουμε λεία των πιο στυγνών και αποτρόπαιων τραπεζικών καρτέλ!

Αν πιστεύουμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,ας σπεύσουμε να κάνουμε τον αγώνα που μας πρέπει,για την ενημέρωση και την ενότητα όλων των "υγιών"δυνάμεών της!Αν δεν το πιστεύουμε,τότε ας αναλογιστούμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά μας και ποιος άλλος αντί για εμάς μπορεί να κάνει κάτι για να σωθούν,όταν και στον υπόλοιπο κόσμο θα έχουν επικρατήσει οι ίδιες συνθήκες "σκλαβιάς"!

Ο μονόδρομος είναι ένας και μόνο,να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω τη χώρα μας με γενικό ξεσηκωμό,γενική πολιτική απεργία μέχρι την ανατροπή των πολιτικών της εξόντωσης και του θανάτου μας!

Ένας επαμίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!