Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αν αυτό δε λέγεται γενοκτονία τότε τι είναι;


Ένα Έθνος με ιστορία χιλιάδων ετών, κινδυνεύει να εξαφανιστεί με συνοπτικές διαδικασίες. 


Και το μεγάλο διακύβευμα είναι το ποιος θα προλάβει να αρπάξει τα ασημικά της χώρας και φυσικά τον ορυκτό πλούτο της χώρας.


Κι όλα αυτά υπό το κάλυμμα του successstory, που αποτέλεσε το πιο σύντομο ανέκδοτο που ειπώθηκε ποτέ σε αυτή τη χώρα, μετά, βεβαίως, από το αξεπέραστο «Λεφτά υπάρχουν» του Γ. Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα, που η κυβέρνηση διαφημίζει το -υποτιθέμενο- «πρωτογενές πλεόνασμα», το διαρκώς διογκούμενο δημογραφικό έλλειμμα απειλεί να καταπιεί το μέλλον της χώρας. 

Από όλη αυτήν την ιστορία, οι μόνοι που έχουν κερδίσει είναι οι κολλητοί του συστήματος, που καθημερινά ανακαλύπτουμε πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, εμείς συνεχίζουμε απτόητοι, μη θέλοντας να αλλάξουμε τίποτα, ελπίζοντας ότι ο επόμενος που θα έρθει, θα μας κάνει τη χάρη να επαναφέρει τα πράγματα όπως ήταν πριν.
Η γενοκτονία όμως έχει ήδη ξεκινήσει. Έχουμε ήδη χάσει μία γενιά κι όλοι οι υπόλοιποι χρωστάμε μέχρι θανάτου!

Τις 3.183.477 έφτασαν αισίως οι παντός είδους οφειλέτες του Δημοσίου, όπως μαθαίνουμε από τα επίσημα στοιχεία. Σε αυτούς προσθέστε κι αυτούς που χρωστούν στις τράπεζες, στις ΔΕΚΟ, στον ΟΤΈ, στην κινητή τηλεφωνία, στον σπιτονοικοκύρη, στον δήμο, στην τροχαία ακόμη και τα τέλη του νεκροταφείου.

Και μέσα σε αυτό το παράλογο σκηνικό, ακούς τον Υπουργό Οικονομικών και βγαίνεις από τα ρούχα σου: «Δεν υπερφορολογείται η Ελλάδα» και «Γεμίσαμε τις φυλακές με κόσμο που χρωστάει στο Δημόσιο», καυχήθηκε ο Στουρνάρας στην πρόσφατη συνέντευξη του στον Πρετεντέρη.

Χάσαμε ήδη μία γενιά. Μέχρι το 2020 θα έχουμε χάσει ένα εκατομμύριο Έλληνες. Η νέα κατοχή θα μας έχει κοστίσει διπλάσια θύματα από όσα θρηνήσαμε στα πέντε χρόνια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Και η τραγωδία συνεχίζεται… Μέχρι το 2050 θα έχουμε χάσει 2.000.000 Έλληνες.

Και μην ξεχνάτε τους νέους οι οποίοι έφυγαν από τη χώρα η οποία τους έδωσε ένα πτυχίο αλλά τους καταδίκασε σε ανεργία κι ανέχεια.

Danioliptes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!