Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Φτάνει πια ο εμπαιγμός!
Ζούμε το πιο φασιστικό καθεστώς της νεότερης ιστορίας μας κι ακόμα κρατάμε τα «δημοκρατικά» προσχήματα, ενώ οι εγκάθετοι παραμένουν στις θέσεις τους, εφαρμόζοντας όλες τις εγκληματικές ρήτρες της υποτέλειας και του ραγιαδισμού!
Τώρα που μας ξεπουλάνε κυριολεκτικά και ως φυσικές υποστάσεις, κι η ζωή μας έγινε αβίωτη, ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, κι ο καθείς μας ας κριθεί από τα έργα του!

Ο στόχος πρέπει να είναι ξεκάθαρος, ρεαλιστικός, αποτελεσματικός και να απαντά στα πραγματικά μας προβλήματα! Επιθυμούμε την κάθαρση, την αλήθεια, το δίκιο και μια νέα ηθική που απαντά στις αληθινές μας ανάγκες, ,όπως αυτή της ισοτιμίας, της ισοπολιτείας, της αληθινής δημοκρατίας ,που πρέπει να έχει κέντρο τον άνθρωπο και να στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του και στην πνευματική του ανάταση!  
Τι να το κάνουμε αυτό το κράτος- δυνάστη; Γιατί το αναγνωρίζουμε, γιατί το καταδεχόμαστε;

Τι μας προσφέρει το σύστημα, που καλλιέργησε τη διαφθορά, την ανυποληψία, την εθελοδουλία, ,την αναξιοκρατία και αλλοτρίωσε συνειδήσεις ,καθιστώντας τες συνένοχες; Μας έμαθε να φθονούμε το διπλανό ,να μην προκρίνουμε το κοινό καλό, που μόνο μέσα από αυτό μπορούμε υγιώς να ευημερούμε! Ο ατομισμός έγινε το πιο εύλογο κριτήριο των πράξεών μας με τον κοινωνικό κανιβαλισμό άμεσο επακόλουθο! Έτσι απαξιώθηκε ο άνθρωπος και εθίστηκε στο βόλεμα, στην ανευθυνότητα κι έπαψε να είναι πολίτης! Η μεθοδευμένη εξαπάτηση εκβαρβάρωσε τα ήθη, διέστρεψε την πραγματικότητα ,μας στέρησε την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό, κάνοντας μας να χάσουμε τον εαυτό μας ,την εθνική μας ταυτότητα και περηφάνια. Μας άφησαν «γυμνούς» και μόνους απέναντι στις ψευδαισθήσεις ,τις αυταπάτες μας και τους «μύθους» μιας ζωής, που μας πρόδωσε βαθιά… απέναντι σε ένα κράτος-δυνάστη, που μας βιάζει και μας εκβιάζει κάθε μέρα βιολογικά ,νοητικά και ηθικά! Μας άφησαν μόνους με την καχυποψία και την αναξιοπρέπεια να δηλητηριάζουν τις κοινωνικές μας σχέσεις! Τρομοκρατούν για να επιβληθούν ως άλλοι μαφιόζοι, για να ολοκληρώσουν την καταστροφή μας! Μας φυλάκισαν στα όρια της μοναχικής και φοβισμένης μας ύπαρξης ,για να μη τολμάμε καν να ξεστομίζουμε αλήθειες!

Μοιραία η επανάσταση είναι η μόνη λυτρωτική λύση! Επανίσταμαι σημαίνει επανατοποθετούμαι απέναντι στην ύπαρξή μου, ξαναβρίσκω την ψυχή και το «είναι» και σε νέα βάση και αρχές ,αρχίζω να «περπατώ», κάνοντας στην πράξη άλλα πράγματα από αυτά που μέχρι χθες με εγκλώβιζαν, με πλήγωναν και με «μίκραιναν», καθιστώντας με ευάλωτο θύμα και «αναλώσιμο» ενός βάρβαρου συστήματος! Τώρα πάω κόντρα σε αυτό, και βρίσκω ανθρώπους ανυπότακτους, «αιρετικούς», γενναίους! Αυτό το σύστημα ,που με συνθλίβει, θα αγωνιστώ να ανατρέψω, γιατί απλούστατα μου καταργεί το δικαίωμα να ζω ως άνθρωπος και με κατατάσσει στην κατηγορία του σκλάβου! Σε κανέναν δεν παραχωρώ το δικαίωμα να ορίζει τη ζωή μου, γιατί ο ίδιος ο «δημιουργός» ελεύθερο με έπλασε, κι οφείλω την ελευθερία και τη ζωή που μου στέρησαν να κατακτήσω!

Ο ζωτικός μου χώρος είναι η πατρίδα των γονιών μου κι αυτή η γη, που μου την παίρνουν, την κλέβουν με δόλο και απάτη «κάτω από τα πόδια μου», γεμίζοντάς με φόβο και ανασφάλεια! Τη χάρη δεν τους κάνω να παραδοθώ! Θα αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη για την πατρίδα, το δίκαιο και την τιμή μου! Θα αγωνιστώ μέχρι να ξεριζωθεί το καθεστώς των απατεώνων τυχοδιωκτών κι όλου του πολιτικού συστήματος του δοσιλογισμού!

Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός και σίγουρα δε μπορεί με οικονομικούς όρους να θαφτεί και να γίνει χωματερή ψυχών, για να σωθεί ένα νόμισμα που γεννά χρέη και

απομυζά τον ιδρώτα και το αίμα μας από μια χούφτα κερδοσκόπων, που κέρδισε αμύθητα ποσά «πουλώντας» και φορτώνοντάς μας χρέος! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ!

Η Ελλάδα είμαστε εμείς, κι εμείς το μόνο χρέος που έχουμε είναι να υπάρχουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι πρώτα και όχι ως αναλώσιμα είδη σε χρηματιστηριακά παιχνίδια άθλιων ανθρωποειδών και στυγνών υπανθρώπων! Εμείς είμαστε η Ελλάδα κι εμείς θα δώσουμε τη μάχη ,για να πάρουμε πίσω τη ζωή και τη γη που μας κλέβουν!

Εμείς θα τη «στήσουμε» πάλι όρθια και περήφανη, με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες και με σεβασμό στην ανεκτίμητη εθνική μας κληρονομιά! Έτσι μόνο θα κερδίσουμε τη χαμένη μας τιμή και αξιοπρέπεια! Η ευθύνη μας είναι μεγάλη, κυρίως απέναντι στη νέα γενιά, στον ανθό της κοινωνίας μας, που θυσιάζεται για να σωθούν οι κερδοσκόποι και το ευρώ τους, αλλά και σε αυτές που ακολουθούν. Τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους όλοι!

Στο ιστορικό αυτό σταυροδρόμι δε χωράνε συμβιβασμοί και μεσοβέζικες λύσεις !Η λύση είναι ριζοσπαστική ,και η επανάσταση, η κατάκτηση της λαικής κυριαρχίας με νέο αληθινά δημοκρατικό Σύνταγμα συντεταγμένο και διατυπωμένο από τον ίδιο το λαό! Θέλουμε πίσω τη χαμένη μας ελευθερία κι αξιοπρέπεια! Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους ακέραιους ,συνετούς και πολιτισμένους , που είναι δικοί μας ,που είναι δίπλα μας, κανονικοί άνθρωποι, μέσα από το λαό, με αισθήματα, καθαροί και ακέραιοι ,σταθεροί και συνεπείς, κι όχι «μοντέλα» υποκρισίας, βγαλμένα μέσα από το γυαλί της απάτης!

Καιρός να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ,να κινηθούμε οργανωμένα και συντονισμένα, ενώνοντας δυνάμεις, με στόχο να ακυρώσουμε στην πράξη τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους και να πάρουμε πίσω την πατρίδα και τη ζωή που μας στέρησαν και κυρίως την αληθινή μας αξία, την αξιοπρέπεια και την ψυχή μας!

Έλλη Διαμαντοπούλου,(μέλος του νέου Παλλαικού Μετώπου(ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!