Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εμπόρευμα δεν είναι η ζωή, ούτε αναλώσιμα όντα οι άνθρωποι! Στένεψαν τον ορίζοντα της σκέψης μας οι ιδεολογικές «φραγές» τους, τα κούφια και μεγάλα λόγια, οι παρατάξεις κι οι διαχωρισμοί τους! Μας έκαναν οπαδούς και « κοπάδια», για να μας ελέγχουν! Μίκραιναν τον « κόσμο» κι αγρίεψαν τις
ψυχές! Το «σκοτάδι» τους μας έπνιξε και θέλει να μας καταπιεί! Αρνούμαστε να δώσουμε άλλο αίμα και πόνο στο διεστραμμένο τους σύστημα! Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και δίνουμε αγώνα υπέρ πάντων, μέχρι την ανατροπή τους! Κανένα πρόβλημά μας δε λύνεται διαφορετικά, ούτε κανείς μας γλιτώνει!
Οραματιζόμαστε τον ελεύθερο άνθρωπο, τον χειραφετημένο από αυταπάτες και ενοχές, που ενστάλαξε το καθεστώς της διαίρεσης και της απάτης! Αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ, που ισορροπεί στην αρμονία του Σύμπαντος κι ατενίζει το μέλλον με ελπίδα! Tον εμπνευσμένο, τον δημιουργικό άνθρωπο της ευθύνης και του μέτρου! Μέσα μας χωράει μόνο «το φως» που μας στέρησαν! Μας έκλεισαν σε « σκοτεινό μπουντρούμι» και μας κατέστησαν δούλους άνομων και στυγνών συμφερόντων, που τώρα μας πεθαίνουν!

Τη μοίρα μας θα αλλάξουμε τ’ αδύνατα τολμώντας! Τα «δυνατά» μας γέλασαν, φτώχαιναν τη ζωή και λεηλάτησαν βαθιά την ύπαρξή μας! Το λιγοστό ψωμί έγινε πικρό, κι οι γύρω όλοι απρόσιτοι και μόνοι! Για να ‘ρθει η ώρα η φωτεινή ,πρέπει το πνεύμα κι η καρδιά μας πρώτα να τη «φωτίσει»! Εμείς κρατάμε το «κλειδί» της λύσης του δράματος που ζούμε! Αυτοί είναι σκιές του πιο κακού μας εαυτού, που ξεπερνάμε, για να οδηγήσουμε στο φως τις ζωές μας και την Ελλάδα!

Έλληνα, προδομένε, κατασπιλωμένε ,τρομοκρατημένε, ποια χώρα παραδίνεις στα παιδιά σου; Τη χώρα των κανίβαλων, τη λεηλατημένη από τα ξένα αρπακτικά και δολερά ανθρωποειδή, που σου πίνουν το αίμα; Πού είναι το δίκιο και η βαριά κληρονομιά σου; Πού είναι το μεγαλείο κι ο πολιτισμός σου; Πετάς στα μαύρα τα «σκυλιά» τη ζωή ,τον κόπο, τα παιδιά σου, το αίμα και τη γη σου; Φοβάσαι τις θρασύδειλες σκιές ,που τάχα «κυβερνάνε» μια χώρα «ανοχύρωτη»; Μήπως δεν είναι η δική σου χώρα αυτή που διαφεντεύουν; Πώς την κατάντησαν «χωματερή» ψυχών; Μήπως με τη δική σου ανοχή; Σκορπάνε το φόβο ,για να θερίσουνε ζωές! Είναι άψυχα και νεκρά ανδρείκελα, χωρίς «αιδώ και δίκη»! Δυνάστες και παράσιτα που σου μαυρίζουν τη ζωή και την εξευτελίζουν!

Αρκεί απόφαση να πάρεις να βγεις από τη φυλακή του «εγώ» και στο «εμείς» να φτάσεις! Τότε και μόνο τότε εύκολα θα διακρίνεις τον πατριώτη από τον προδότη, τον ανδρείο από τον θρασύδειλο, φτάνει να έχεις ματιά καθαρή, να βρεις τη δύναμή σου ενώνοντάς την με αυτών που έχουν όραμα και πάθος για την απελευθέρωση αυτού του τόπου! Είναι εύκολο ,όταν θελήσεις ,με την καρδιά και το μυαλό σου χωρίς προκαταλήψεις κι αγκυλώσεις να τους αναζητήσεις! Θα τους βρεις στο δρόμο, συνοδοιπόρους σε όποιο δίκαιο αγώνα! Τους άλλους που τρομοκρατούν, με φόβο αντάμειψέ τους! Αυτή η γη δική σου είναι και μόνο εσύ οφείλεις να τη διαφεντεύεις! Σήκω όρθιος και διεκδίκησε στην πράξη τη δημοκρατία, την ελευθερία, τη ζωή σου και την πατρίδα! Το σύμπαν πια συνωμοτεί για την ανατροπή τους κι εσύ σαν γνήσιος «νεκροθάφτης» των ονείρων σου ακόμα δεν πήρες το μήνυμα του παλλαικού ξεσηκωμού; Τι άλλο περιμένεις; Μόνο αν εσύ πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου, θα υπάρξει ολοζώντανη κι η ελπίδα όλοι μαζί να βγούμε στο φως!

(ένα μέλος του ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!